Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi bitti, bir dizinin günü değişti! Cuma rekabetinde Ramo kendini sağlama aldı, Akrep sorun yaşıyor!

Bir dizi bitti, bir dizinin günü değişti! Cuma rekabetinde Ramo kendini sağlama aldı, Akrep sorun yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları dizi rekabeti bu haftadan sonra çok daha sert geçecek. İki yeni dizi 1 Ocak itibari ile yayına başlayacak. atv ekranında Akıncı ve Fox TV’de Son Yaz dizileri ile heyecan fırtınası çok daha sert esecek… 25 Aralık Cuma, yani 2020 yılının son Cuma rekabetinde totalde Arka Sokaklar birinci olurken, Kırmızı Oda ikinci sıraya indi. Ancak AB ve ABC1 gruplarında 10-12 arası reyting oranlarını tutturan tv8’in iddialı yapımı yine birincilik kürsüsüne oturdu.

Fox TV ekranlarında 11. bölümü yayınlanan Çocukluk dizisi final yaparak ekrandan silinip gitti. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümü duygusal anlara sahne oldu. Dizinin finali 3’lü reyting oranlarına ulaşabildi. Fox TV için 1 Ocak Cuma’dan itibaren Son Yaz dizisi rekabete katılacak.

atv ekranlarında 54. bölümü yayınlanan Hercai dizisi de artık Cuma rekabetinden çıkıyor. Bu durum dizi adına son derece önemli ve devam edebilmesi için de doğru bir değişiklik olacak. Hercai sadece total grubunda 5’li reytinglere ulaşabiliyor. ABC1’de 4’lü oranlara gelen atv dizisi,e AB grubunda ise iyi değil. Pazar gününe alınan Hercai için bu karar ayakta kalması adına büyük bir destek olarak görülmeli. Hercai’nin 55. bölümünün 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanacağını da hatırlatalım.

Cuma akşamları için Ramo dizisi ise güçlü bir duruş ile ikinci sezonunu başarıyla sürdürüyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 26. bölümü dün akşam total ve ABC1 gruplarında 7’ye doğru yaklaştı ve bu çok önemli bir yükseliş olarak kayıtlara geçti. AB grubunda ise 5’li oranlara yaklaşan dizi için işlerin iyi gittiğini söyleyebiliriz.

Star TV’nin Akrep dizisi ise 3. bölümü ile ekrandaydı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrolündeki dizi adına bu hafta da düşüş devam etti. İlk bölümde elde edilen yüksek reytingler ikinci bölüme taşınamamıştı. 3. bölümde ise Total ve AB gruplarında 4’ün altına sarkan bir sonuç görüyoruz. Yani dizi adına bu iki kategoride işler iyi gitmiyor. Ancak ABC1 grubunda da 5’e yaklaşan oranlar var ki, bu da ayakta kalabileceğini anlatıyor.

TRT1 ekranlarında yayınına 5. sezonu ile devam eden Payitaht Abdülhamid ise kendi kitlesini ekrana taşıdı ve 3’lü oranlarla yoluna devam etti.

İşte 25 Aralık Cuma gününün ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM