Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi daha ekrana veda etti! Gülperi, son bölümde izleyicinin yüzünü güldürdü

Bir dizi daha ekrana veda etti! Gülperi, son bölümde izleyicinin yüzünü güldürdü

tarafından zk zk

Show TV’de Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadıkları Gülperi dizisi, dün akşam ekrana gelen 30. bölümüyle veda etti.

Televizyongazetesi/Detay – Sezon sonu yaklaşırken pek çok dizinin finaline şahit olacağız. Bunlardan bir tanesi de Gülperi dizisi oldu. Büyük iddialarla başlamıştı ama Cuma akşamları reytingi beklenenin altında kaldı.

Kanal yine de diziye bir şans verdi ve 30 bölüm boyunca yayınlandı. Bir kaç bölümde ekrandan kalkan dizilere bakılınca, Gülperi dizisi, bu konuda şanslı görünüyor.

Bir dizi daha ekrana veda etti! Gülperi, son bölümde izleyicinin yüzünü güldürdü 7

Son bölümde Kadir ve Gülperi’nin ayrılmaları çocukları üzdü. Onları bir araya getirebilmek için sürekli plan yapıp durdular. Önce Can’ın kaybolması, herkesi perişan etti. Can bulunduktan sonra Gülperi son kararını verip Kadir defterini da kapatıp Foça’ya gitti.

Bu arada çocuklar bu durumdan çok hoşnutsuz oldular. Gülperi’nin Kadir’den ayrılması onları da üzdü. En sonunda yaptıkları bir planla ikisini anılarla, fotoğraflarla dolu bir kulübede bir araya getirmeyi başardılar. Gülperi ve Kadir, çocuklarının bu sürprizi karşısında çok duygulandı ve aşklarını yeniden hatırladılar.

Sonunda da tekrar bir araya gelmeye karar verdiler ve aile fotoğrafının da çekilmesiyle dizi final yaptı. Dizinin mutlu bir sonla bitmesi ve izleyenleri üzmemesi de olumlu yorumlar aldı sosyal medyadan.