Ana sayfa Sinema Yeniden sağlığına kavuşan Arda Kural sinema filmiyle geri dönüyor!

Yeniden sağlığına kavuşan Arda Kural sinema filmiyle geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanlar yakışıklılığıyla genç kızların büyük hayranı oldu ve “yerli Leonardo Di Caprio” olarak anılan Arda Kural setlere dönüyor. Yıllardır yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle gözlerden uzak bir yaşam süren Kural’ın dönüşü bir sinema filmiyle olacak.

Bugün 41 yaşındaki oyuncu genç yaşlardayken aldığı tiyatro eğitiminin ardından 1999 yılında rol aldığı Eyvah Kızım Büyüdü dizisiyle ekran dünyasına adım attı. Sarı saçları ve Avrupai yüzüyle dikkat çeken Kural, ünlü oyuncu Leonardo Di Caprio’ya benzerliğiyle ün yaptı. Bir zamanlar birçok dizide rol alan Arda Kural Lise Defteri, Beyza’nın Kadınları, Kızlar Yurdu, Emret Komutanım’ın da aralarında bulunduğu birçok dizi ve filmde başarılı performans göstermişti.

Ancak Arda Kural bir süre sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Psikoz tanısı konulan oyuncu bir dönem Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi de gören oyuncu, mücadelesini hiç bırakmadı. Bu süreçte setlerden ve gözlerden uzak, zor bir yaşam sürdü. Kural bu dönemde çok kilo aldı ve eski görünümünü kaybetti.

Yeniden sağlığına kavuşan Arda Kural sinema filmiyle geri dönüyor! 7

Arda Kural’dan birkaç ay önce güzel haber geldi. Oyuncu14 kilo verdiğini ve artık setlere dönmeye hazır olduğunu duyurdu. Arda Kural’ın “Ben hazırım ya siz?” diyerek yaptığı paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırmış, Arda Kural yıllar sonra yeniden gündem olmuştu.

Oyuncunun yeni projesi nihayet belli oldu. Setlere çok yakında döneceğini söyleyen Arda Kural, hayatından kesitlerin yer aldığı bir filmde rol alacak. Yıldızlara Bak isimli film ekim ayında vizyona girecek. Gazetecilere açıklama yapan Arda Kural, “Bıraktığım şeyleri geri almak adına oyunculuğa geri dönüyorum” dedi.

Arda Kural’ın bir süre önce paylaştığı ve iyileştiğini gösteren fotoğrafı hayranlarını çok mutlu etmişti. Hayranları Twitter’da yaptıkları paylaşımda Arda Kural’ın yeniden eski sağlığına kavuşmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken şaşkınlıklarını da gizleyememişti. Hayranları Arda Kural’ın yeni hali karşısında “Şimdi Leonardo Di Caprio düşünsün” demişti.