Ana sayfa Dizi Haberleri Bir garip durum! Can Yaman, Erkenci Kuş’taki rolünü fazla mı abartmış ne!

Bir garip durum! Can Yaman, Erkenci Kuş’taki rolünü fazla mı abartmış ne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dolunay dizisinden sonra Can Divit karakteriyle Erkenci Kuş dizisinde ortaya çıkan Can Yaman, kendisiyle aynı adı taşıyan karakteri fazla özümsemiş gibi!

Daha önceki dizilerinde bu kadar çok ön plana çıkmayan Can Yaman’ın, rolünü fazlasıyla ciddiye aldığı ve Can Divit olmak için 6 ay boyunca hayli çabaladığı da görülüyor.

Verdiği röportajlarda Can Divit karakterine benzemek için saçları uzayan, sakal bırakan oyuncu, ayrıca aylardır boks ve crossfit yaparak vücudunu da iyice şekle sokmuş.

Oynadığı karakterin de sporcu olması nedeniyle vücudunu geliştirmek için uğraşan oyuncunun dizisi yeni sezonda devam etmezse, tüm çabaları da boşa gidecek gibi!

Durumu bayağı ciddi tutan Can Yaman, günlük hayatında takı takmamasına karşılık, oynadığı karakterin Albatros simgeli takılardan takması nedeniyle, kendisi de alışmak durumunda kalmış.

Bir garip durum! Can Yaman, Erkenci Kuş'taki rolünü fazla mı abartmış ne! 7

Can Divit karakterinin, bugüne kadar oynadığı karakterler arasında kendi stiline en yakın olduğunu belirten Can Yaman, kimi zaman karakterin ruhunu taşıyabilmek ve daha fazla özümsemek için günlük hayatında da onun gibi davranmaya çalıştığını söylüyor.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Anlaşılan o ki Can Yaman, ya durumu biraz abartmış ya da oyunculuk işini daha çok ciddiye almaya ve yaptığı her işte karaktere göre şekle girmek için uzun süre çaba harcamaya karar vermiş!

Ancak verdiği röportajdaki hallerine bakınca da Can Yaman, Can Divit’e mi dönüşmüş, yoksa Can Divit’i kendine mi benzetmiş pek anlaşılamıyor!

İşte Can Yaman’ın bir Aslı Barış’la ekranda isimli Youtube kanalıyla yaptığı sohbet… Bakalım siz ne düşüneceksiniz?