Ana sayfa Dizi Haberleri Bir gram utanması kalmamış! Gülperi dizisinde Şeyma’nın hareketi biraz fazla olmadı mı?

Bir gram utanması kalmamış! Gülperi dizisinde Şeyma’nın hareketi biraz fazla olmadı mı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de dün akşam 9. bölümü yayınlanan Gülperi dizisinde, Şeyma yaptığı son hamle ile hem herkesi şaşırttı hem de ‘bu kadar da olmaz!’ dedirtti.

Kocasını seven bir kadın olmanın ötesinde, hastalıklı bir kişiliğe sahip olduğu anlaşılan Şeyma, Kadir’i bile şoka sokmayı başardı.

Gülperi’ye kendisini Özlem olarak tanıttığı, onunla oyun oynadığı, Bedriye’ye hırsızlık suçu attığı ortaya çıktığı halde, hala Gülperi’yi suçlayan Şeyma, Kadir’i iyice delirtti. Üstelik Neslihan’ın kocasının yanında Şeyma’nın kolyeyi çalıp kuyumcuya gidip Bedriye’nin üstüne atmak istediğini söylemesine rağmen, Şeyma bir gram utanmadı.

Hatta tüm bunları yaparken kocasını çok sevdiği ve onu kaybetmek istemediği için yaptığını söyleyecek kadar da acizleşti.

Kadir, ondan boşanacağını söyleyip giderken bile ‘Gülperi ile aramda hiç bir şey yok’ demesine rağmen Şeyma, buna inanmadı. Üstelik, bir sonraki hamlesiyle iyice şoke etti!

Kadir’in hukuk bürosundaki bir odayı kendisine hazırlatan ve bıraktığı avukatlık mesleğine geri dönen Şeyma’nın ilk işi ise Gülperi’nin can düşmanı Yakup oldu.

Bir gram utanması kalmamış! Gülperi dizisinde Şeyma'nın hareketi biraz fazla olmadı mı? 7

Yakup’a gidip, onun davasına bakmak istediğini söylediğinde Yakup bile şok oldu.

Şeytanın bile aklına gelmeyecek oyunlar oynayan Şeyma, Gülperi’nin kocasını elinden aldığını söyleyerek düşmanlarının ortak olduğunu ve Gülperi’yi birlikte alt edebileceklerini söyledi.

Şeyma, her hafta yaptıklarıyla izleyiciyi daha da şaşırtmaya devam ediyor. Ancak bu kadar kötü olabilmesine izleyici anlam veremiyor. Şeyma, Sen Anlat Karadeniz’in Vedatıyla kötülükte yarışır hale geldi adeta.

Dur durak bilmiyor ve Gülperi’yi yer yüzünden yok etmek için sanki elinden ne gelirse yapmaya hazırlanmış gibi. Pek çok izleyici bu durumu fazla abartı buluyor.

Ancak görünen o ki Yakup’un ‘kötü adamlığı’ diziye az geldi ve bir de ‘kötü kadın’ karakterimiz oldu! Şeyma, her bölüm kötülüklerini bir üst noktaya taşıyarak sinir katsayılarını zorlayacak gibi duruyor.

Ece Sükan’ın oynadığı Şeyma, muhtemelen sosyal medyadan hayli ‘kötü’ yorumlar almaya da devam edecek…

Bakın Şeyma ile ilgili gelen yorumlara: