Ana sayfa Sosyal Medya Bir kamyon arkası yazı da Neslihan Atagül’den geldi

Bir kamyon arkası yazı da Neslihan Atagül’den geldi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin Nare’si Neslihan Atagül, yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Atagül, bilindiği gibi Sefirin Kızı dizisinin çekimleri için uzun süredir Bodrum’da.

Ara ara da olsa İstanbul’a geliyor oyuncu. Eşi Kadir Doğulu ile bu süre zarfında uzak kalan oyuncu, reytingleri iyi giden dizisi için yoğun bir çalışma temposunda yaşıyor. Oynadığı Nare karakteri ile yine gönülleri fetheden Neslihan Atagül, aynı zamanda dijital platformda da bir dergi çıkarıyor.

Neslihan Atagül’ün ‘Hadsiz’ isimli dergisi için ne kadar özenli bir çalışma yaptığı da takipçilerinin gözünden kaçmıyor. Oyuncu, bu çalışmasıyla da takdir görmekte.

Neslihan Atagül, sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isim değil. Oyuncunun ara ara yaptığı paylaşımlar ise takipçilerinin markajında.

Son olarak yaptığı paylaşımlardan birisi ise dikkat çekti. Bir araçta giderken öndeki kamyonu çeken oyuncu, bu kısa görüntü ile arkada yazan yazıyı göstermek istemişti.

Kamyonun arkasında “Belki de hayat, senin pencerenden bakınca daha güzeldir be çocuk” yazıyordu.

Bu yazı, Neslihan Atagül’ün çok hoşuna gitmiş olmalı ki takipçileriyle de paylaştı. İşte o paylaşım:

Bir kamyon arkası yazı da Neslihan Atagül'den geldi 7