Ana sayfa Dizi Haberleri Gel de gülme! Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı’ndaki o hareketi kopardı!

Gel de gülme! Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı’ndaki o hareketi kopardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta 7. bölümüyle ekrandaydı. Yine sarsıcı anların yaşandığı dizide, Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye karakteri, izleyiciyi ekrana kilitledi adeta!

Geçtiğimiz bölüm sonunda Hikmet Bey’i apartmanın merdivenlerinde bulan İnci, onun kendisine ‘Perihan’ demesiyle çok şaşırmıştı. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlayınca da Hikmet Bey’i eve getirmiş ve salonda koltuğa oturtmuştu.

İçerdeki sesleri duyup gelen Safiye-Gülben ve Han’ın şaşkınlıkla bakakaldığı bu manzara, 6. bölümün son sahnesiydi ve yeni bölümde neler olacağı da merak konusuydu. Zira İnci’den nefret eden, eve asla misafir kabul etmeyen Safiye için bu durumun dehşet verici olduğu görülmekteydi.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, 7. bölümün ilk sahnesinde bu anları ekrana getirdi. Safiye, dehşete düşmüş bir halde İnci’yi evden kovuyor ve ağır hakaretlerde bulunuyordu.

Ezgi Mola’nın başarıyla canlandırdığı Safiye, babası ve İnci’nin kanepede oturduğunu görünce adeta krize girdi. İnci’nin eve girmesi ve koltukta oturması, babasına dokunması üzerine Safiye’nin hareketleri, tripleri dikkat çekti. Herkesi, her şeyi pis olarak gören Safiye, bu durum karşısında adeta travma geçirmeye başladı.

Ancak en kötü darbeyi de İnci’nin onun eline dokunması sonrasında aldı Safiye! Bir anda “Dokunma bana” diyerek iğrenç bir şeye dokunmuş gibi bağırmaya başlayan Safiye’nin hali İnci’yi şoke etti.

Gel de gülme! Ezgi Mola'nın Masumlar Apartmanı'ndaki o hareketi kopardı! 7

Elini daha sonra defalarca yıkayan ama İnci’den nefret ettiği ve onu pis gördüğü için elini nasıl temizleyeceğini bilemeyen Safiye, tuz ruhu ve çamaşır suyu koyduğu leğene elini bastı. Yara bere içinde kalan Safiye’nin bu davranışı, ekran başındakileri de şoke etti.

Dizide İnci’nin Safiye’ye dokunduğu o andaki sahne ise sosyal medyanın diline düştü. Ezgi Mola’nın büyük bir başarıyla oynadığı Safiye öyle bir hale girdiği ki eli, yüzü, davranışları ortaya biraz da komik bir durum çıkardı.

Bu trajikomik durum da ister istemez dillere düştü. Sosyal medyada pek çok izleyici, o anın fotoğrafları üzerine farklı esprili yorumlar yaptı. Bu arada Safiye’nin Sağlık Bakanı olması ve böylece coronadan çok iyi korunacağımız şeklinde espriler de yapılmakta sosyal medyada.

İşte o sahne ve Ezgi Mola’nın dillere düşen o hareketine yapılan yorumlardan bazıları: