Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın kardeşi ile benzerliğine bakar mısınız?

Nurgül Yeşilçay’ın kardeşi ile benzerliğine bakar mısınız?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında geliyor. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla esprili kişiliğini ortaya koyarken, samimi ve doğal hallerinin yanı sıra fotoğraflarına yaptığı kimi yorumlarla da gülümsetiyor.

Yeğeni Buse Çelik ile de bir marka için çekilen reklam fotoğrafındaki gibi giyip verdiği pozla, TT bile olmayı başarmıştı. Yeşilçay’ın ev halini yansıttığı, sevgilisi Necati Kocabay, oğlu Nejat ile çekilen fotoğraf ve videoları da takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Bu arada Nurgül Yeşilçay, Fox TV’nin yeni dizisi Kefaret ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile kamera karşısına geçen oyuncu, sosyal medyada kahkaha attırırken, diziyle ağlatacak. Dram dizisinde bir anneyi oynayacak Yeşilçay,

Ayrıca Acun Ilıcalı’nın yeni açılacak olan dijital platformu Exxen için de Vahşi Şeyler isimli bir dizide oynadı. Haziran ayında çekimlerin yapıldığını belirtmişti Yeşilçay bir röportajında. Yani bu yıl hem güldürecek, hem ağlatacak.

Nurgül Yeşilçay’ın ailesine ne kadar düşkün olduğunu sosyal medyadan onu takip edenler de biliyor artık. İzmirli olan oyuncu, kardeşlerine de iş hayatlarında destek veriyor. Yeğeni Buse Çelik de oyuncu oldu.

Ayrıca erkek kardeşi Tuğtekin Yeşilçay da ablasının yolundan gidiyor. Oyuncu olmasa da kamera arkasında dizi-sinema ve reklam filmlerinde uygulayıcı yapımcı olarak çalışıyor.

Yeşilçay, zaman zaman kardeşi ile fotoğraflarını paylaşmakta. Bilen biliyor ama ikisinin son fotoğrafına bakınca, ne kadar çok benzedikleri de bir kez daha göze çarpmakta. Özellikle göz renkleri neredeyse aynı.

İşte iki kardeşin fotoğrafı. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Nurgül Yeşilçay'ın kardeşi ile benzerliğine bakar mısınız? 8

Bu arada son yaptığı paylaşımlar arasında oyuncunun çok beğendiği bu pozunu paylaşmadan da geçmeyelim. Kendisi de bayılmış pozuna…

Nurgül Yeşilçay'ın kardeşi ile benzerliğine bakar mısınız? 9