Ana sayfa Sosyal Medya Bir karakter yaratma ustası olarak Necip Memili’nin yeni dizi macerası başladı!

Bir karakter yaratma ustası olarak Necip Memili’nin yeni dizi macerası başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezon hem Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol oyuncusu olan hem de dizinin finalinin ardından Üç Kuruş’un son döneminde yer alan Necip Memili, iki farklı karaktere hayat verdiği bir dönemi geride bıraktı.

Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali karakteri ile de akıllarda yer alan oyuncu, bir karakter yaratma ustası olarak da anılıyor. Dizi hayranlarının şimdiden yeni projelerini heyecanla beklediği oyuncunun Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan Gelecek Uzun Sürer isimli dizinin kadrosuna katılması hayranlarını çok memnun etti.

Çukur ve Üç Kuruş dizilerinde yer alan Necip Memili, şimdi de aynı senaristin yazmakta olduğu Gelecek Uzun Sürer ile yeniden ekranlarda yer alacak. Senarist Damla Serim’in nasıl bir dünya oluşturacağı merakla beklenirken, en çok merak edilen detaylardan birisi de Harun karakteri olacak.

Necip Memili’nin canlandıracağı Harun karakteri dizinin ana hikayesinde en etkili isimlerden birisi olacak ve Necip Memili’nin yeteneklerini bir kez daha ortaya dökeceğini herkes iyi biliyor.

Bir karakter yaratma ustası olarak Necip Memili'nin yeni dizi macerası başladı! 8

Rolleri üzerine bir gömlek gibi giyen, canlandırdığı karakterin ruhunu izleyicilere yansıtma noktasında da çok başarılı işlere imzasını atan Necip Memili, şekilden şekle girme konusunda da ustalık sergiliyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinde hem imaj değiştiren hem de Ali Gelik karakteri ile çok farklı bir kişiliği ortaya koyan oyuncu, sonrasında ise Üç Kuruş dizisinde Kılıç karakteri ile yine bambaşka bir ruh ve imaj ile izleyici karşısındaydı.

Çukur dizisindeki Cumali karakterini de unutmayanlar Necip Memili’den yeni dizide de çok etkili bir karakter sunumu bekliyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Gelecek Uzun Sürer dizisinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora ile birlikte başrolde yer alan Necip Memili, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşım ile dizinin mesajını vermişti.

Bir karakter yaratma ustası olarak Necip Memili'nin yeni dizi macerası başladı! 9

“Doğrudur, baba oğul birbirine benzer. Her halleriyle… Ay geliyoruz” diyerek dizi hayranlarına yeni projesinin müjdesini veren Necip Memili’nin yine bir ustalık eseri olarak görülecek yeni rolü hayranları tarafından büyük bir heyecana neden oldu. Sosyal medyada oyuncuya övgülerde bulunan hayranları, Gelecek Uzun Sürer dizisinin kadrosunun çok iddiali bir hale geldiğini de düşünüyor.