Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’tan ilginç uygulama! Kaçış ile başladı, Dünyayla Benim Aramda dizisi ile anlam kazandı!

Disney Plus’tan ilginç uygulama! Kaçış ile başladı, Dünyayla Benim Aramda dizisi ile anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ta Kaçış dizisi ile başlayan yerli projeler şimdi de Dünyayla Benim Aramda ile devam edecek. Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin haftada bir yeni bölümünün yayınlanması ile heyecan uzun süre devam etmişti.

8 bölüm süren Kaçış dizisinin final bölümünün yayınlanmasının ardından da hayranlar şimdiden ikinci sezon olup olmayacağını merak ediyor. Kaçış dizisinin ikinci sezonunun olma ihtimali bulunsa da henüz resmi bir açıklama yok. Dünyayla Benim Aramda dizisinde de yayın tarihinin 14 Eylül olarak açıklanması oldukça anlamlıydı.

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformunun ikinci yerli dizisinin yayın tarihi için de Eylül ayının 14. gününü tercih etmesinin büyük bir anlamı var. Her ayın 14’ünü yeni projelerini duyurma konusunda bir sembol olacağına yönelik de bir izlenim oluştu.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk bölümü 14 Eylül’de izleyicilerle buluşacak ve Kaçış projesinde olduğu gibi her hafta yeni bir bölümün yayınlanması ile heyecanın haftalarca devam etmesinin sağlanması bekleniyor.

Disney Plus'tan ilginç uygulama! Kaçış ile başladı, Dünyayla Benim Aramda dizisi ile anlam kazandı! 8

Dizi hayranları da şimdiden Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hasanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı dizinin heyecanını yaşadıklarını söyleyebiliriz.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda dizinin hem eğlenceli hem de günümüz dünyasına uyan yönleri ile birçok mesaj vermesinin beklendiğini görebilirsiniz.

Bir dergi sahibi olan İlkin karakterinin sosyal medya üzerinden sevgilisi Tolga’ya oynadığı oyun ve bunun ardından yaşanan aşk ve sadakat testi izleyicileri hem eğlendirecek hem de bazı mesajları ile düşündürecek.

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı dizi bir aşk ve tutku hikayesi ama aynı zamanda sosyal medyanın hayatımızdaki etkisini de ortaya koyacak.

Disney Plus'tan ilginç uygulama! Kaçış ile başladı, Dünyayla Benim Aramda dizisi ile anlam kazandı! 9

Aşkının istediği tutkudan uzaklaştığını gören İlkin karakterinin başlattığı oyun eğlenceli ama tehlikeli bir noktaya sürüklenecek.

İlişkilerdeki bağlılık konusunun da sorgulanacağı sahnelerle dolu olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin beşinci bölümünden itibaren hikayeye dahil olan Metin Akdülger’in de hikaye içinde büyük bir sürpriz yapması bekleniyor.

İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisinde Hafsanur Sancaktutan’ın Sinem karakteriyle performansı da merakla bekleniyor.