Ana sayfa Sosyal Medya Bir karede iki jön olunca paylaşım patladı; Uraz Kaygılaroğlu ile Barış Arduç keyfi!

Bir karede iki jön olunca paylaşım patladı; Uraz Kaygılaroğlu ile Barış Arduç keyfi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisinde büyük beğeni toplayan ve geniş kitleler tarafından tanınan Barış Arduç, geçen sezon Kuzgun dizisi ile ekrana döndü ama yapım bu sezonun başında reyting sorunları nedeniyle ekrana veda etti.

Uraz Kaygılaroğlu ise Gediz Işıklı karakteri ile Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alıyor ve performansı ile de göz dolduruyor. Arduç ile Kaygılaroğlu, Eltilerin Savaşı filminin başarısının keyfini sürüyor. Sevgilisi Gupse Özay’ın filminin başarısı Barış Arduç’u mest etti.

Uraz Kaygılaroğlu ise Eltilerin Savaşı filminin başrollerinden birisiydi… Film 3 milyon gişeyi geçince herkes keyiflendi. Uraz Kaygılaroğlu, Gupse Özay’ın da yer aldığı eğlenceli andan bir fotoğrafı instagram hesabından yayınladı.

Rahat haliyle dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu’na karşın Barış Arduç yine ciddi tavrını sürdürüyordu. Takipçileri 3 saat içinde paylaşıma 250 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda da yorum yaptı. Bir izleyici “Bir kareye iki yakışıklı çok fazla Uraz’cığım” notu ile dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

jön101 hocam????
@gupseo çantanı arıyodun…

Bir karede iki jön olunca paylaşım patladı; Uraz Kaygılaroğlu ile Barış Arduç keyfi! 7