Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’daki Şermin ve Kızılcık Şerbeti’nde Pembe! Sibel Taşçıoğlu yine yaptı yapacağını!

Bir Zamanlar Çukurova’daki Şermin ve Kızılcık Şerbeti’nde Pembe! Sibel Taşçıoğlu yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında dünyaya gelen Sibel Taşçıoğlu, 1995 yılından itibaren setlerde yer almaya başladı ve bugüne kadar canlandırdığı rollerle de çok başarılı bir kariyere sahip. Özellikle Kapalıçarşı dizisindeki Nergis karakteri ile çok beğenilen oyuncu, Medcezir isimli unutulmaz dizide ise Nermin karakterini canlandırmıştı.

Sibel Taşçıoğlu’nu unutulmazlar arasına katan rol ise 2018 ile 2022 yılları arasında yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Şermin karakteriydi. 4 sezon süren bu hikayede çok etkili bir karakter sunumu gerçekleştiren oyuncu, Şermin karakterinin tüm oyunlarında çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Şermin, kendi çıkarı için her şeyi yapabilecek nitelikte bir kadındı ve paraya, lükse çok düşkündü. Dizinin en önemli karakterlerinden birisini tecrübesi ile ustalıkla canlandıran Sibel Taşçıoğlu, yeni dizi projesi olan Kızılcık Şerbeti’nde de yine çok zorlu bir rolde bulunuyor.

Muhafazakar bir ailede yetişen ve çocuklarını da kendisi gibi dini değerlerle yetiştiren Pembe Ünal olarak ekranlara gelen oyuncu, baskıcı ve kuralcı annelere bir örnek teşkil ediyor.

Aslında Pembe karakteri toplumda o kadar yaygın ki, Sibel Taşçıoğlu’nun bu kadar çok kişide kendisini bulmasına neden olan bir yönü var.

Bir Zamanlar Çukurova'daki Şermin ve Kızılcık Şerbeti'nde Pembe! Sibel Taşçıoğlu yine yaptı yapacağını! 7

Ünlü oyuncu yine çok zorlu bir karakter ile hikayede yer alıyor ve sosyal medyada en çok tepki gören isimlerden birisi olmayı da sürdürüyor.

Pembe karakterinin çocuklarının hayatlarının her anına karışması bir yana, 30 yaşına gelmiş olan kızının kendi kararını veremeyecek durumda olması da izleyicilere göre Pembe’nin suçu…

Birçok dizi hayranı kendi hayatlarından da bir örneği temsil ettiği için Pembe karakterine tepkisini sosyal medyada dile getirmeye devam ediyor.

Sibel Taşçıoğlu ise Şermin gibi çok etkili ve izleyenleri etkileyen bir karakterden sonra şimdi de Pembe Ünal olarak dizi izleyiclierini çıldırtmaya devam ediyor.