Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna, Mahkum dizisine yeni gelen oyuncuya mesajıyla resmen 2. sezonu özetledi!

Onur Tuna, Mahkum dizisine yeni gelen oyuncuya mesajıyla resmen 2. sezonu özetledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin  sevilen dizisi Mahkum’un 2. sezonu için geri sayım başladı! Bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak diziye yeni katılan isimler, Mahkum dizisinin değişen hikayesinde dikkat çekecek karakterlere hayat veriyorlar.

İlk sezonunda büyük bir heyecanla takip edilen Mahkum dizisi, geçtiğimiz sezonun en hızlı çıkış yapan dizilerinden birisi olmuştu. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldıkları dizi, hikayesi ile çok sevildi ve oyunculukları ile de çok konuşuldu.  Sezon finalinden önce Seray Kaya’nın oynadığı Avukat Cemre’nin hikayesine son verilirken, yeni sezonda ise birbirinden ilginç ve karanlık karakterler diziye dahil oldu.

Barış’ın öldüğü sanılırken ortaya çıktığı ve kendisine intikam peşinde, karanlık tipler seçerek yeraltında örgütlendiği fragmanda görülünce, yeni sezonda büyük sürprizlerin izleyenleri beklediği de anlaşıldı. Heyecanlı bir bölümle yeni sezona başlamak üzere olan ve bu akşam (15 Eylül Perşembe) 25. bölümü yayınlanacak olan diziye katılan kişiler ve karakterleri şöyle:

Gökçe Eyüboğlu Giryan, Seda Türkmen Ayşe, Nazlı Bulum Eylül, Erdal Küçükkömürcü Dadaloğlu, Mehmet Bozdoğan Mami, Mine Kılıç Defne, Sarp Aydınoğlu Zeyat, Cem Söküt Fukara…

Dizide Savcı Fırat karakterine hayat veren Onur Tuna, Gökçe Eyüboğlu ile setten bir fotoğraflarını paylaşarak oyuncuya ‘Hoşgeldin’ dedi.

Onur Tuna, Mahkum dizisine yeni gelen oyuncuya mesajıyla resmen 2. sezonu özetledi! 8

Ancak Onur Tuna’nın bu paylaşımındaki mesaj, ayrıca dikkatleri çekti! Tuna, yeni sezonda sokaklarda intikam peşinde koşan Barış ve yanındakilerle büyük bir mücadeleye girecek olan Savcı Fırat’ın yaşayacağı zorluğu, adeta bu cümleye sığdırdı! “Welcome to the jungle” (ormana hoşgeldin) sözleriyle Gökçe Eyüboğlu’nun diziye katılışı için yaptığı paylaşım, 2. sezonun da özeti adeta!

Karanlık bir ormanda gece yarısı yaşanacak olayların gerilimini yansıtan fragmanıyla Mahkum dizisi, heyecanla bekleniyor. Onur Tuna’nın mesajındaki orman vurgusu ile ortaya koyduğu zorlu mücadelede Fırat’ın gizemli bir karakter olan ve Gökçe Eyüboğlu’nun oynadığı Giryan ile birlikte omuz omuza çarpışacağı tahminleri yapılmakta…

Onur Tuna, Mahkum dizisine yeni gelen oyuncuya mesajıyla resmen 2. sezonu özetledi! 9

Dizinin 25. bölümünde neler olacak…

Yaşadığı travmatik sürecin sonucunda inzivaya çekilen Fırat Bulut, cübbesini asıp sadece kızıyla ilgilenmeye karar vermiştir. Şehrin bazı yerlerinde Barış Yesari maskesi ile işlenen cinayetler, devleti harekete geçirir. Barış’ı kutsallaştırmaya çalışan bu psikopatlarla mücadele edebilecek tek kişi Fırat Bulut’tur.

Fırat, bu teklifleri reddeder. Ta ki ölü olarak bilinen Barış’ın bu şehirde nefes aldığını öğrenene kadar… Geri dönecektir. Ama cübbesiz, prosedürsüz ve seçili insanlardan kuracağı özel ekibiyle…

Ölümler ve büyük ızdırapların içinden sıyrılıp gelen, yeniden doğduğuna inanan Barış Yesari, bambaşka biri olarak döner şehre. Artık amacı sadece kendi intikamı değil, ruhu öldürülmüş herkesin intikamını almaktır. Büge ve oğluyla yeni bir gelecek hayal ederken, yerin altında kurduğu mahkum ordusuyla birlikte harekete geçer. Adalet er ya da geç sağlanacaktır.

Yerin altında kendi vicdan terazisiyle adalet sağlamaya çalışan Barış, yerin üstünde toplumu bu rahatsız tiplerden korumaya çalışan Fırat… İki ezeli düşman; esas adaleti bulmak için her zamankinden daha sert bir savaşın içine girerler.

İşte 25. bölüm fragmanı…