Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri sarsan gerçek ortaya çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri sarsan gerçek ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yeni başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, izleyenlerin beğeni ile takip ettikleri bir yapım. Pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olan Bir Küçük Gün Işığı’nda Seray Kaya ve Berk Oktay’ın yanı sıra karakterleriyle ön plana çıkan Esra Dermancıoğlu ve Tuğçe Açıkgöz’ün oyunculuklarıyla da renklenen dizide, bazı sırlar açığa çıkmaya başladı.

Seray Kaya’nın oynadığı Elif’in, büyük aşk yaşadığı eşi Hakan’ı bir trafik kazasında kaybetmesinden sonra öğrendikleri herkesi şaşırtmıştı. Eşinin başka bir kadından kızı olduğu ve Güneş isimli küçük kızın nüfus cüzdanında da annesi olarak kendisinin göründüğünü öğrenmişti Elif. Yaşadığı zor günlerde Güneş’i yetimhaneye bırakmak istemeyen ve onu bir anne şefkati ile saran Elif, bambaşka bir hayatın içine sürükleniyor bilmeden!

Kendisine çok yardımcı olan Fırat’ın aslında Güneş’in annesi olan Dila’nın dayısı olduğunu da bilmiyor. Fırat da şüphelenerek yaptırdığı DNA testi sonucu Güneş’in yeğeni olduğunu son bölümde öğrendi. Kızını hiç sevmeyen Dila, ortaya çıkması korkusuyla ne yapacağını şaşırmışken, annesi Ümran ile ilgili bazı gerçekler ise hikayede bambaşka sır kapılarını araladı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri sarsan gerçek ortaya çıktı! 9

Esra Dermancıoğlu’nun hayat verdiği Ümran’ın, kızı Dila’ya neden çok kötü davrandığı da bu sırda saklıydı. Genç yaşta Kenan isimli bir başka adamla büyük aşk yaşayan ve hamile kalan Ümran, onunla evlenme hayaller kurarken adamın yolladığı bir çanta dolu para ile terkedildiği ortaya çıktı! Ailesi tarafından zorla çiftliklerinin seyisi ile evlendirildiği öğrenilen Ümran, hiç sevmediği bu adama doğan oğlu Fırat’ı kendi oğlu gibi tanıttı. Fırat’ı eski aşkının oğlu olarak bağrına basan Ümran, sevmediği kocasından olan kızı Dila’yı ise hep itti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri sarsan gerçek ortaya çıktı! 10

Ümran’ın istemeye gelmesi için ailecek bekledikleri aşığının ona bir sarı çantada gönderdiği ‘diyet parası’ dediği parayı hala saklıyor olması da yaşadığı travmayı gözler önüne serdi. Büyük bir acı içinde yıllardır kıvranan Ümran’ın yine de kızına karşı bu kadar acımasız olmasını izleyici anlamıyor. Sevgisiz büyüyen Dila da evden kaçıp Hakan ile yaşamaya başladığında ondan olan kızını hiç sevememiş. Güneş’in görünce çok korktuğu Dila da annesi gibi sevilmeyen bir anne olduğunun farkında.

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri sarsan gerçek ortaya çıktı! 11

Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Pazartesi akşamları merakla izleniyor. 4. bölümüyle de beğeni toplayan dizi, reytingleriyle kanalın da yüzünü güldürdü.

Aynı akşam ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu birinciliği kimseye kaptırmadı. Ancak sadık bir izleyici kitlesi edinen Bir Küçük Gün Işığı dizisi de tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederek dikkatleri çekti. Yine güçlü rakibi Fox TV’nin Yasak Elma dizisini de geçmesi bir başka başarı oldu.

AB’de 6. ve ABC1 kategorisinde ise 3. sırada yer alan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Pazartesi akşamlarının yeni ve güçlü rakibi olduğunu da diğer program ve dizilere 4. haftasında göstermeye devam etti…