Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı’nda yürekleri dağlamaya geliyor! Elif’in hikayesi çok sarsacak!

Bir Küçük Gün Işığı’nda yürekleri dağlamaya geliyor! Elif’in hikayesi çok sarsacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, ilk tanıtımıyla izleyicide büyük merak uyandırmış durumda. Seray Kaya’nın Kadın dizisinde izleyenlere saç baş yolduran Şirin karakterinden sonra Mahkum dizisindeki avukat rolü ters köşe olmuştu. Yeni dizisinde ise bu kez acı bir hikayenin kahramanı olan Elif ile yürekleri dağlayacak.

Berk Oktay ile Seray Kaya’nın başrolünde oynadığı dizi, daha ilk bölümüyle izleyenleri yakalamaya aday. Dizide, çok mutlu bir evliliği olan Elif’in, eşinin kaza ile ölmesiyle yaşadığı acı daha tazeyken öğrendikleri, hayatının bir anda alt üst olmasına neden oluyor.

Serak Kaya, bu kez izleyenleri çok sarsıcı bir hikayesi olan Elif karakteriyle ekrana gelecek. Aşık bir kadın, hiç beklemediği bir anda tüm hayatının bir masal, yalan üzerine kurulu olduğunu öğreniyor. Daha kocasının acısını yaşayamadan, başkasından olan bir kızın nüfus cüzdanında annesi olarak kendisinin göründüğünü öğrenmesi ise büyük sürpriz olacak.

Bir Küçük Gün Işığı'nda yürekleri dağlamaya geliyor! Elif'in hikayesi çok sarsacak! 8

Eşinin başka bir kadından olan kızı ile kalakalan Elif’in hikayesinde öyle sırlar var ki tanıtımdaki görüntüler de ilginç gelişmeleri gösteriyor. Berk Oktay’ın hayat verdiği Fırat ile nasıl karşılaşacağı merak konusu. Ancak tanıtımda, İtalya’da yapılan çekimlerdeki ilginç kareler de kafaları karıştırdı! Çok sevdiği kocası ile İtalya’da aşk tatilindeyken yanı başında Fırat’ın duruyor oluşu, aslında sonradan tanıştığı bu adamın hep hayatında olduğunu da gösteriyor.

Bir Küçük Gün Işığı'nda yürekleri dağlamaya geliyor! Elif'in hikayesi çok sarsacak! 9

NGM imzalı dizinin senaryosunu Evren Heptürk yazarken, dizinin yönetmenliğini ise daha önce Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı Emre Kabakuşak üstlenmete. Kabakuşak ayrıca, Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filminin de yönetmeniydi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ilginç hikayesi ile izleyenleri şimdiden yakaladı. Sosyal medyada diziyle ilgili merak giderek artıyor. Eylül ayında ekranda olacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ayrıca Esra Dermancıoğlu da Ümran karakteri ile saç baş yoldurmaya geliyor! Dizinin kadrosunda usta oyuncu Şerif Sezer de yer alıyor.

Dizi 5 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak…