Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan, 14 Eylül’de yayınlanacak yeni dizisi öncesi büyük itiraf!

Can Yaman’dan, 14 Eylül’de yayınlanacak yeni dizisi öncesi büyük itiraf!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolde yer aldıktan sonra büyük bir şöhrete kavuşmuştu. Dizi için imajını değiştiren, sıkı bir sporla birlikte görünümünü değiştiren, saçlarını uzatarak dizideki karakteri için giyim tarzını farklılaştıran oyuncu, bir anda gündemin en çok konuşulan adamı olmuştu.

Kaslarını bol bol dizide sergileyen Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde oynadığı Can Divit karakteri ile dünyanın pek çok ülkesinde hayran kitlesini büyüttü. Dizinin farklı ülkelere satılmasının ardından Can Yaman, gittiği yerlerde çılgınca karşılanmaya başlandı.

Yaman’ın en ateşli hayranları ise İtalyanlar oldu. Oyuncuya ülkenin yapım şirketlerinden, markalarından teklifler geldi. Erkenci Kuş ile zirveye çıkan oyuncu, ardından Özge Gürel ile başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisinin erken finali sonrası hemen İtalya’ya gitti.

Burada yaptığı görüşmeler sonrasında yönetmenliğini Ferzan Özpetek’in yaptığı bir makarna reklamında oynadı önce. Daha sonra dizi anlaşmaları yaptı. Oynayacağı diziler için uzun bir zaman hazırlık süreci geçirdi. Bu dönemde bazı markalarla işbirlikleri de yaptı.

Oyuncunun rol aldığı dizinin 14 Eylül’de yayınlanacağı yakın zaman önce öğrenildi. İtalyanların büyük bir heyecanla beklediği ve ismi Viola Come Il Mare olan dizinin fragmanı büyük ilgi çekti. Dizide başrolü İtalyan oyuncu Francesca Chillemi ile paylaşıyor Can Yaman.

İki oyuncu, İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5’de yayınlanacak olan dizileri öncesinde sosyal medyadan yayınlanan videolarıyla dikkatleri çektiler. Can Yaman, İtalyan rol arkadaşına yaptığı itiraf ile dikkatleri çekti.

Yaman instagram hesabından videoyu paylaştı ve partnerinden çok şey öğrendiğini saklamadı. Can Yaman’ın “Hahaha bana kaç şey öğrettin” notunu düştüğü videoda, Francesca Chillemi’nin özellikle Can Yaman’ın İtalyancasına katkısının büyük olduğu da anlaşılmakta.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Can Yaman, Viola Come Il Mare dizisinde Francesco Demir isimli yarı Türk yarı İtalyan bir polise hayat veriyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz Eylül ayında Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalyan hayranlarının uzun zamandır heyecanla bekledikleri dizinin 14 Eylül’de yayınlanacağı haberi, sosyal medyada da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yayınca kanal Canale 5, Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağını belirtilmiş ve Can Yaman’ın karakteri için de “Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir araştırmacı yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş yerinde sezgisel ama aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter” yorumu yapılmıştı.