Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici, neredeyse her karesini ezberledi ama 12 yıl sonra Aşk-ı Memnu final bölümüyle şaşkına çevirdi!

İzleyici, neredeyse her karesini ezberledi ama 12 yıl sonra Aşk-ı Memnu final bölümüyle şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Ekranın efsane yapımlarından birisi olduğunu bir kez daha kanıtladı Aşk-ı Memnu dizisi. Kanal D’nin unutulmaz dizisi, unutulmaya fırsat bile verilmeden her yaz yeniden ekrana geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan dizi, yine aynı ilgi ile izleniyor. Öyle ki dizi, yaz sezonunda yepyeni oyuncular, farklı hikayelerle ekrana gelen pek çok iddialı yapımdan bile fazla ilgi görüyor, reyting alıyor.

Dizi ilk kez 4 Eylül 2008- 24 Haziran 2010 yılları arasında ekrana gelmişti. O dönem adeta dizi tarihinde bir dönüm noktası olmuş, pek çok diziye fark atarak sektörü de yönlendiren bir yapım olarak dizi tarihimize geçmişti. Bir anda ekranda birbirinden şık salon kadınlarının her hafta podyumda gibi yer aldıkları dizi hem çekilen mekanlar hem kostümler hem müziği hem de Halit Ziya Uşaklıgil’in etkileyici hikayesi ile milyonlarca insanı ekran başına toplamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selcuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu’nun başrolünde yer aldıkları dizi, aradan geçen 12 yılın ardından bu yaz yine ekranlardaydı. Her yaz ilk final tarihi olan 24 Haziran’da Bihter’in ölüm yılı olarak hayranlar tarafından yas ilan ediliyor ve o gün binlerce mesaj yayınlanıyor.

İzleyici, neredeyse her karesini ezberledi ama 12 yıl sonra Aşk-ı Memnu final bölümüyle şaşkına çevirdi! 8

Kare kare, neredeyse her sahneyi ezberlemiş olan izleyici, yine de ilgiyle diziyi izliyor. Final bölümü de ayrıca bekleniyor ve Bihter’in artık aşkına karşılık bulamadığı, Behlül’ün karşısında kendisini vurduğu o anlar, dehşet içinde izleniyor. Bu yaz da durum değişmedi. Final bölümü izleyiciyi ekrana kilitlerken, ilk günkü heyecanla yeniden izlendi o unutulmaz sahne.

İzleyici, neredeyse her karesini ezberledi ama 12 yıl sonra Aşk-ı Memnu final bölümüyle şaşkına çevirdi! 9

Geçtiğimiz hafta yayınlanan final, sosyal medyada yine milyonlarca etkileşim aldı. İzleyici, aradan geçen 12 yıla karşın bir kez daha Aşk-ı Memnu’nun finalini heyecanla takip etti. Öncesinde final için bir başka heyecanın yaşandığı, sosyal medyaya yansımıştı. Final ile birlikte Aşk-ı Memnu, sosyal medyada TT listesinin zirvesinde yer almayı başardı!

Aradan geçen yıllara karşın hala aynı ilgiyi sürdürüyor olması herkes için büyük şaşkınlık yaşatıyor. Aşk-ı Memnu, yine şaşırtıcı sonuçlarla final yaptı. Bihter, Behlül, Beşir, Adnan, Nihal etiketleri ile izleyiciler finalin yayınlandığı gün çok konuşulanlar listesinde Aşk-ı Memnu’nun üst sıralara çıkmasını sağladı. Üstelik toplamda 2,5 milyon erişim elde edilmesini sağladılar! Bu şaşırtıcı sonuçlarla birlikte Aşk-ı Memnu, efsane bir dizi olduğunu bir kez daha kanıtladı…