Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı’nın sırrı Berk Oktay’da saklı!

Bir Küçük Gün Işığı’nın sırrı Berk Oktay’da saklı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinden sezon sonunda ayrıldığı belli olan Berk Oktay, hemen ardından atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, Seray Kaya ile başrolünde yer alacağı dizi için yaz aylarında hazırlıklara başladı. Bir süre önce çekimleri Venedik’te başlayan diziden gelen tanıtımla birlikte herkesi merak ettiren bir gizemli hikaye için geri sayım da başladı.

Kanalın üzerinde titizlikle durduğu bir dizi olan Bir Küçük Gün Işığı, sırlarla dolu hikayesi ile izleyenleri bambaşka bir hayata götürecek. Seray Kaya’nın oynadığı Elif’in hayatının bir kaza ile beklenmeyen bir şekilde değişmesinin ardından, hayatına girecek olan Fırat’ın sırrı ise tanıtımı izleyenlerin en çok dikkat ettiği ayrıntı oldu.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizide Elif, mutlu bir evliliği olan bir kadın olarak bir gün eşinin kazada ölmesiyle gizemli bir hayatın içine girecek. Ölen eşinin başka bir kadından olan kızının nüfus cüzdanında annesi olduğunu görürken, hayatına giren Fırat ile Venedik’te nasıl yanyana durdukları ise hikayeyi heyecanlı kılan bir ayrıntı olarak tanıtımda yer aldı.

Bir Küçük Gün Işığı'nın sırrı Berk Oktay'da saklı! 8

Eşiyle İtalya’da romantik bir tatil yaşayan Elif’in bir kaç metre ötesinde duran Fırat’ın sonradan hayatına nasıl gireceği, neden orada olduğu, nasıl bir sırrı taşıdığı merak konusu oldu. Berk Oktay, hayranlarını şaşırtacak bir rolle ekrana dönmeye hazırlanırken, dizinin en gizemli ismi olduğunu da ortaya koydu.

Oyuncu, yeni rolü için yaptığı açıklamada “Benim karakterimin ismi Fırat. Çok zengin bir iş adamı, ailesine çok düşkün, ailesinde bir takım sorunlar var. Zamanla yolu Elif ile kesişiyor. O kesişmenin altında söyleyemediği, açıklayamadığı bir sır var. Bunun üzerinden yürüyen bir hikaye” diyerek hikayedeki sırrın kendisinde kilitlendiğini de ortaya koymuş oldu!

Bir Küçük Gün Işığı'nın sırrı Berk Oktay'da saklı! 9

Berk Oktay, dizinin sırlarla dolu adamı olarak yeni sezonda ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisi, ilk tanıtımla büyük dikkat çeken bir yapım oldu. Seray Kaya ve Berk Oktay gibi iki başarılı ismin partner olması da ayrıca ilgi çekici.

Yarın akşam (5 Eylül) ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, merakla bekleniyor… İşte 1. bölümden özel tanıtım…