Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya, Kırmızı Oda ile yürekleri yaktı, Kızılcık Şerbeti ile de çok konuşulacak!

Evrim Alasya, Kırmızı Oda ile yürekleri yaktı, Kızılcık Şerbeti ile de çok konuşulacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Güneşin Kızları dizisinde rol aldıktan sonra büyük dikkat çekmişti Evrim Alasya. 1979 doğumlu olan Alasya, rol aldığı yapımlar arasında Kırmızı Oda dizisiyle de bir başka çıkış yakalamayı başardı. Bu dizide Meliha isimli son derece dramatik bir hayat hikayesinin kahramanını canlandırdı. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan olaylar izleyenleri sarsarken, Evrim Alasya’nın Meliha karakteriyle performansı ise herkes tarafından alkışlandı.

Alasya, ekrana damga vuran bu karakterle Kırmızı Oda’nın ilk bölümlerinin en çok konuşulan ismi olmayı da başardı. Ardından bambaşka bir rolle Star TV’nin Akrep dizisinde oynadı. Ferda karakterine hayat veren oyuncu, burada da yine dram dolu bir çocukluk geçiren bir kadını oynuyordu. Ferda’nın kurnazlıkları, döndürdüğü entrikalarla birlikte izleyici zaman zaman ekran başında hayli gerilmişti!

Bu kez Show TV’de yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor oyuncu. Dizide Kıvılcım isimli bir kadına hayat verecek. İki aile arasında yaşanan bir mücadelenin taraflarından birisi olarak Barış Kılıç ile başrolde yer alıyor oyuncu. Barış Kılıç ile partnerliği sosyal medyada izleyicilerden şimdiden onay almış durumda. İki başarılı oyuncu, partner olarak yer alacakları Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilerleyen günlerde sıkça konuşulacaklar.

Evrim Alasya, Kırmızı Oda ile yürekleri yaktı, Kızılcık Şerbeti ile de çok konuşulacak! 7

Show TV’nin yeni sezonda iddialı yapımları arasında olan Kızılcık Şerbeti’nin hazırlıkları sürüyor. Henüz çekimlerine başlanılmadı. Ancak dizi, şimdiden büyük merak konusu oldu. Evrim Alasya’nın önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir rolle ekranda olacağı kulislerde dillendirilmekte. Son yıllarda yer aldığı yapımlarla adından söz ettiren Alasya, aynı zamanda Netflix için çekilen ve başrolünde Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül’ün yer aldıkları Terzi dizisinde de oynuyor.

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti’nde ayrıca Füsun Demirel, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu da yer alıyor. Dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almakta. Yönetmenliğini Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç üstlenmekte.