Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Meriç’in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar!

Erkan Meriç’in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yarışmaları ve programlarıyla bilinen Tv8 ekranı, bir kaç yıldır dizilerle de izleyenleri ekran başına topluyor. Yeni sezonda kanalın 3 farklı ve iddialı yapımının ekranda olacağı gündeme gelmişti. TV Eleştirmeni Sina Koloğlu, bu dizilerden birisinin dünyada da yankı uyandıracak bir aksiyon yapımı olduğunu duyurmuştu. Diğer iki diziden biri Tutsak’ın henüz hazırlıkları sürüyor, çekimleri başlayan dizi ise Yazgı oldu.

Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün başrollerinde oynadıkları Yazgı, hafta içi her gün ekrana gelecek. Günlük bir dizi olarak yayınlanmaya başlayacak olan Yazgı ile ilgili olarak sosyal medyada ilginç bir durum yaşanıyor! Dizi, daha yayınlamasa bile, twitter’da gündem olmayı başarıyor!

Üstelik halihazırda ekranda olan dizilerin bile önüne geçerek! Türkiye gündeminde 29 Ağustos günü ilk 10’a 7. sıradan girmeyi başaran Yazgı dizisine gösterilen bu ilginin altında ise Erkan Meriç hayranları var! Her ne kadar bir kaç sezondur prime time kuşağındaki dizilerde yer almış olsa da Adını Sen Koy isimli dizi ile tanınan ve çok sevilen Erkan Meriç’in sıkı takipçileri oyuncuyu hiç bırakmıyor!

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 19

Sosyal medyada her dizisine destek veren izleyiciler, bir dönem beraberlik de yaşadığı Hazal Subaşı ile birlikte rol aldığı Adını Sen Koy’dan sonra oyuncuyu adım adım takip ediyorlar. Erkan Meriç fanları, pek çok oyuncuya nasip olmayacak bir sadık kitle olarak onu, daha dizisi yayınlanmadan sosyal medyada gündem oluşturacak kadar yükseğe taşıdılar!

Öyle ki Fox TV’nin çok merak edilen dizisi Kusursuz Kiracı bile Yazgı dizisi kadar çok konuşulmadı! 29 Ağustos’ta çekimlerinin başladığı duyurulan dizi, 30 Ağustos akşamı bile gündemin ilk sıralarında yer aldı sosyal medyada. Twitter gündem etiketleri içinde Senden Daha Güzel dizisinin ardından 2. sıraya yerleşmiş olması, Erkan Meriç hayranlığının da nasıl bir noktada durduğunu göstermekte!

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 20

Yakında başlayacağı belirtilen Yazgı dizisinin yapımını Acun Medya üstlenmekte. Bir dram hikayesi olarak izleyenlerin dikkatini çekmesi beklenen dizide Erkan Meriç’in rolü de ayrıca merak konusu.

Meriç,  Beyaz Karanfil dizisinden sonra Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile tanınmıştı. Ardından prime time kuşağındaki dizilere geçiş yaptı. Savaşçı dizisinin ardından ömrü kısa süren Gülümse Kaderine dizisindeki Fırat rolü ile de ters köşe yaptı! Psikopat bir adamı oynamasına karşın, başarılı performansı ile çok beğenildi.

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 21

Hayranları Yazgı’nın bir an önce başlaması için heyecanla bekliyor. Sosyal medyada çekimlerin başlamış olmasının ardından medyaya yansıyan fotoğraflar bolca paylaşılıyor ve yorumlar yapılıyor. Erkan Meriç’in kendi instagram hesabından rol arkadaşı Yağmur Öztürk ve dizinin yönetmenlerinden Hakan Şahin ile verdiği pozlar da kısa sürede yayıldı.

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 22

Kadrosunda ayrıca Alper Türedi, Elvan Boran, Ceren Yavuz, Numan Çakir, Buket Dereoğlu, Halil İbrahim Yilmaz, Hülya Diken, Cem Baza, Ufuk Kaplan’ın da yer aldıkları dizinin yönetmenliğini Hakan Şahin ile birlikte Filiz Polat Turan üstleniyor.

Senaristliğini ise İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tufan Bora, Gülseren Aydın, Ali Göğebakan ve Yaşar Aksu yapmakta. Yazgı dizisi, tv8’in sessiz sedasız gelen ancak günlük dizi olarak reyting listelerinde hatırı sayılır puanlar alması beklenen  bir yapımı.

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 23

Karakterler arasındaki çatışmaların ve açığa çıkan sırların işleneceği “Yazgı” geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak.

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 24

Erkan Meriç de hayranları ile setten sık sık pozlar paylaşarak sosyal medyada etkileşimi arttırmakta…

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 25

Gelen yorumlardan bazılarını ise aşağıda görebilirsiniz…

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 26

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 27

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 28

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 29

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 30

Erkan Meriç'in fanları çok şaşırttı! Yazgı dizisi başlamadan, sosyal medyayı sallıyorlar! 31