Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyiciyi çok kızdırdı! Final sahnesine tepki!

Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyiciyi çok kızdırdı! Final sahnesine tepki!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi.

Dizinin en heyecanlı sahneleri, Cihan’ın okul gezisinde tırmandığı tepeden düşmesi oldu.

Ayağını inciten ve ufak sıyrıklarla durumu atlatan Cihan’ın durumu, gittikçe ortaya çıkmaya başlıyor.

Mahir, Cihan’ın hastalığını biliyor ve onu kollamaya çalışıyor.

Figen ve Muzaffer’in, kızlarının sürekli yanında olamayacaklarını farkettikleri ve hastalığını söylemeye hazırlandığı sırada ortaya çıkan bir gelişme, bu duruma engel olacak gibi görünüyor.

Dizinin final sahnesinde, tam Cihan’a durumu anlatmak isterken, Figen’in üvey babası Selim, bunu engellemeye çalışıyor.

Cihan’ı ziyarete gelen Selim, Figen’e şok bir gerçeği açıklıyor. Figen’in babası Cevdet’in de Cihan gibi beyincik dejenerasyonu olduğu ve Cihan’a da ondan geçtiğini öğrenen Figen, bir başka gerçeği daha öğreniyor.

Figen, Cihan’ın durumunun riskli olmaya başladığı ve gerçeği anlatacaklarını söylüyor ama Selim, “Söylemeyin, sakın söylemeyin” diyerek onu uyardı.

Selim, Figen’in babası Cevdet’in hastalığına daha fazla dayanamayıp, o hastalıkla yaşayamayacağına karar verip intihar ettiğini açıkladı.

Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyiciyi çok kızdırdı! Final sahnesine tepki! 7

Figen bu şok gerçek karşısında kalakaldı. Ekran başındaki izleyiciler ise sosyal medyadan isyan etti.

Cihan’ın da benzer bir tavır sergileyip intihar edebileceği mantığıyla Selim’in hareket etmesi ve Cihan’a bu hastalığın söylenmeme ihtimali, diziyi takip edenleri kızdırdı.

Cihan’ın hastalığını bilmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, bilmemesi halinde dizinin heyecanını da yitireceği görüşünde.

Yeni bölümde Figen bu gerçekler karşısında nasıl bir karar alacak henüz bilmiyoruz ancak izleyici, gerçeği söylemesi gerektiği yönündeki yorumlarını sosyal medyadan paylaşıyor.

Figen’in gerçekleri açıklamaması durumunda, diziye eleştirilerin artacağı da anlaşılıyor.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

-Kızına söylemeyip ne yapmayı düşünüyor ki ? Israrla söylememesinin sonuçlarını gördü. Ayrıca Cihan hastalığını öğrenmediği sürece reytingler düşecektir. Daha nereye kadar sürebilir ki bu döngü? Artık Cihan hastalığını öğrenmeli. Ali zaten bırakacak Cihanı belli .Tutkulu bir aşk izlemek istiyoruz. Bu diziyi de reyting kurbanı etmeyin gözünüzü seveyim

-figen in babasının intihar etmesi şaşırtıcı değil ki adam hasta kadın kocasına sarhoş diyor adamı destekleyen biri yok adama inanan adam napsın ailesine yük olmak istememiştir kesin. cihan neyse ki daha şanslı herşeyden önce yanında mahir gibi bir kahramanı var niye intihar etsin biraz düşünün ya

-haydee… Sanki herkes intihar edecek gibi… Refleksi yüzünden zaten ölümden döndü, ölsün kaza süsü vermiş gibi mi olsun, ne mantık