Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisindeki evlenme teklifine ‘sahtelik’ eleştirisi!

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki evlenme teklifine ‘sahtelik’ eleştirisi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D’de dün akşam 6. bölümü yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisine, iki ayrı evlenme teklifi damgasını vurdu.

Sosyal medyada çok konuşulan evlilik teklifi sahnelerine yapılan yorumlardan, dizinin takipçilerinin hangisini daha güzel bulduklarını da ortaya koyuyor.

Cihan’ın hastalığını öğrenir öğrenmez ondan uzaklaşan Ali, Mahir ile yakınlaşmalarını kıskanıp Cihan’a evlenme teklif etti.

Ali, Mahir’den bir adım öne geçmek için mi bunu yapıyor yoksa gerçekten Cihan’la evlenmek istiyor mu izleyip göreceğiz.

Ali’nin teklifi her ne kadar gerçek bir evlenme teklifi gibi olsa da izleyenlerin ezici bir çoğunluğu, şakacıktan da olsa Mahir’in esprili ama içten sözleriyle yaptığı evlilik teklifini daha beğenmiş görünüyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki evlenme teklifine 'sahtelik' eleştirisi! 7

Cihan’ın en büyük destekçisi haline gelen Mahir, yanından bir dakika bile ayrılmıyor. Onu korumak ve kollamak için elinden geleni yapıyor. Cihan’ın ölmeden önce yapmak istediği 100 şeyi de listeleyen Mahir, onun bu dileklerini gerçekleştirmek için geceyarısı kapıları çalıp kaçmak ve tutuklanmak gibi her deliliğe de hazır!

Cihan’ın yeni isteği gelinlik giymek olunca, Mahir, ona İstanbul manzarası önünde bir evlenme teklifi yaptı. Sonra birlikte damatlık ve gelinlik alan iki kafadar, nikah dairesine gidip poz verdiler. Tabii aileler duyunca azarı da yediler.

Olayı duyan Ali, beklenmedik bir manevra yaptı ve okulun bahçesinde yürürken bir anda herkesi durmasıyla şoke olan Cihan’a gül yaprakları ve romantik bir parça çalan kemancı eşliğinde evlenme teklif etti.

İşte bu iki evlenme teklifi, sosyal medyada çok konuşuluyor.

Ali’nin parasını da kullanarak tek taş yüzüğü uzatıp, mizansen kurgulayıp hazırladığı bu teklif ile Mahir’in parmağına yüzük resmi çizip, tüm sevimliliğiyle yaptığı evlenme teklifi karşılaştırılmaya başlandı.

Ali’nin tavrını izleyicilerin ‘Sahte’ bulduğu yorumlardan görülüyor. Ali’nin teklifini klişe, özensiz, samimiyetsiz, yapmacık sözleriyle değerlendiren izleyiciler, Mahir’in teklifini ise ‘gerçekçi, samimi, içten, romantik’ buldu.

İşte Mahir’in evlenme teklifi:

İşte Ali’nin evlenme teklifi: