Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisindeki yüzük, ortalığı fena karıştıracak!

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki yüzük, ortalığı fena karıştıracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 28 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin’in oynadıkları dizinin 4. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yeni bölümde Mahir ve Ali, Cihan için kavga ediyorlar! Ali’nin Cihan’a verdiği yüzük, ikilinin kavgasına neden oluyor.

Muzaffer, Figen’den yüzük olayını duyunca büyük şaşkınlık yaşıyor.

Cihan ise aldığı yüzüğün heyecanıyla ne yapacağını bilemiyor.

4. bölüm özeti:

Ali, sevgililiklerini daha ileri boyuta taşımak için Cihan’a söz yüzüğü veriyor. Cihan bu yüzüğü takmakta kararsızdır. Cihan’ın babası Muzaffer de yüzük olayını duyuyor ve Ali’nin bu tavrına sinirleniyor. Sinirlenen bir tek Muzaffer değildir.

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki yüzük, ortalığı fena karıştıracak! 7Bir

Ali, Cihan’ın yüzüğü takmadığını Mahir’den öğreniyor. Mahir’in imalı tavrı üzerine Ali öfkesini kontrol edemiyor. Mahir ve Ali kavga ediyorlar. Ali, soluğu Cihan’ın yanında alıyor. Yüzüğü takmamasının nedenini sorduğu Cihan ile tartışmaya başlıyor. Cihan, Ali’nin bu agresif tavrı karşısında şok yaşıyor…

Bir Litre Gözyaşı, 28 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan’ı bekleyen büyük tehlike ne?

Cihan’ın doktorun odasından gözleri yaşlı çıkışı Figen’e tek bir şey düşündürür. “Her şey bitti. Cihan artık gerçeği biliyor.” Figen suçlayan gözlerle Onur’a bakar…

Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız olur. Ali, Cihan’a karşı daha önce kimseye hissetmediği şeyler hissettiğini, çok yakın olduklarını iddia etmektedir ama Cihan’ın neler yaşadığı ya da yaşamak üzere olduğu konusunda hiçbir fikri yoktur.

Bu arada gençlerin gündemine Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisi oturur. Ancak bu gezi sarp kayalıkları da kapsayan bir yürüyüş parkuru içermektedir. Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için bu yürüyüşün tehlikelerini gizlerler. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.