Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Mucize Olsun cuma akşamlarının yeni favorisi olma yolunda güçlü bir aday!

Bir Mucize Olsun cuma akşamlarının yeni favorisi olma yolunda güçlü bir aday!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni iddialı dizisi Bir Mucize Olsun dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Yapımcılığını Pastel Film adına Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği, senaryosunu Can Sinan’ın yazdığı, başrollerini Furkan Palalı ve Su Kutlu’nun paylaştığı dizi oldukça beğenildi.

Dizinin konusu:

Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi gibi güçlü rakiplerine rağmen reytingleri hiç de fena olmayan dizi, yayın hayatına güzel bir giriş yaptı.

Dizi ilk bölümüyle Total’de 3.66 reytingle 8. sırada, AB’de 2.95 reytingle 10. sırada, ABC1’de ise 3.46 reytingle yine 10. sırada yer aldı.

BİR MUCİZE OLSUN DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA

İzleyenler diziyi bir hayli beğenirken özellikle canlandırdığı Maksude karakteriyle Ahu Sungur bütün övgüleri topladı.

İzleyiciler dizi için; “Çok beğendim ben!”, “Harika dizi olmuş!”, “Ahu Sungur efsane!”, “İkiliyi başta yakıştırmasam da uyumlarını beğendim!”, “Yolunuz açık olsun çok güzel iş!”, “Ahu Sungur döktürüyor, hikaye desen can alıcı daha ne olsun!”, “Cuma akşamı yeni favorim!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin reytinglerinin ve aldığı tepkilerin önümüzdeki haftalarda nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…