Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Mucize Olsun dizisi, bir hüsran olmasın! İzleyiciden haklı talep!

Bir Mucize Olsun dizisi, bir hüsran olmasın! İzleyiciden haklı talep!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni başlayacak olan dizisi Bir Mucize Olsun’un yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Pastel Film adına Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği, senaryosunu Can Sinan’ın yazdığı, başrollerini Furkan Palalı ve Su Kutlu’nun paylaştığı dizi için geri sayım başladı.

6 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek dizi, bu hafta 44. bölümüyle sezon finali yapacak Şevkat Yerimdar’ın yerine yayınlanacak.

İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi gibi güçlü rakiplerle reyting yarışına girecek diziyi izleyenler heyecanla bekliyor.

Bir Mucize Olsun dizisi, bir hüsran olmasın! İzleyiciden haklı talep! 7

Dizinin konusu:

Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

İzleyenler dizi için seçilen yayın gününden biraz endişeli…

“Cuma tehlikeli İstanbullu Gelin var!”, “Bence gün seçimi hatalı olmuş ama!”, “İnşallah tutar!”, “Furkan Palalı’ya bayılıyorum, başlasın artık!”, “Keşke başka bir gün olsaydı!”, “Güzel olacak oyuncular çok iyi!”, “İnşallah  beklediğimize değer!”, “Emin olamadım cuma akşamı konusunda!” gibi yorumlar yapan izleyenler 6 Nisan Cuma akşamını iple çekiyor.

Neler olacağını, dizinin reyting tablosuna nasıl giriş yapacağını hep birlikte göreceğiz…

İşte 1. bölüm 1. tanıtım: