Ana sayfa TV Programları Bir numaralı şüpheli Türkiye’ye getirildi – Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Ekim 2018

Bir numaralı şüpheli Türkiye’ye getirildi – Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Ekim 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 2 Ekim Salı günü yayınlanan bölümünde yine önemli konulara yer verildi. Reytinglerde birçok diziyi bile geçmeyi başaran, çok yüksek izlenme oranlarına ulaşan program, ciddi bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmekte.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 2 Ekim 2018 Salı günü ekrana gelen başlıktaki konuyla ilgili bölümü videodan izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun’un üstlendiği 2008 yılından bu yana atv’de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, Türkiye’nin en etkili sabah programlarındandır.

Müge Anlı, birçok kayıp vakasını sonuca ulaştırmış ve aileleri buluşturmuştur. Program sayesinde çok sayıda cinayet dosyası çözülmüştür.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanır