Ana sayfa Sosyal Medya Bir Peri Masalı dizisindeki sahne gerçek oldu! Tarık Emir Tekin, kazayla arkadaşının burnunu kırdı!

Bir Peri Masalı dizisindeki sahne gerçek oldu! Tarık Emir Tekin, kazayla arkadaşının burnunu kırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir süredir burun estetiği yaptığı ile ilgili bazı söylentiler ile gündeme gelmekte oyuncu Mustafa Mert Koç. Fox TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde Zafer karakteriyle ekranlara geliyor.

Oyuncunun dizide de burnundaki sargılarla bir süredir yer alması dikkatleri çekmişti. Dizide Tarık Emir Tekin’in hayat verdiği Onur ile bir kavga sahnesi yaşanmıştı. Bu sahnenin çekimleri sırasında bir kaza yaşandığı kısa bir süre önce ortaya çıkt!

Mustafa Mert Koç, bu hafta da ekrana gelen yeni bölümde burnundaki sargılarla oynadı. Oyuncunun rol gereği sargısı olduğu ya da estetik yaptırdığı için böyle bir hikaye eklendiği şeklinde kimi söylentiler dolaşıyordu.

Ancak Mustafa Mert Koç, burnundaki sargının nedenini açıklayarak bu söylentilere son verdi! Böylece setteki sahnenin gerçeğe dönüştüğü de ortaya çıkmış oldu!

Bir Peri Masalı dizisindeki sahne gerçek oldu! Tarık Emir Tekin, kazayla arkadaşının burnunu kırdı! 8

Mustafa Mert Koç, Bir Peri Masalı dizisinin bir sahnesindeki kavga esnasında burnuna yumruk aldığını ve 4 yerden kırıldığını çektiği kısa bir video ile açıkladı sosyal medyada.

Bir Peri Masalı dizisindeki sahne gerçek oldu! Tarık Emir Tekin, kazayla arkadaşının burnunu kırdı! 9

Böylece estetik haberlerini de yalanlayan oyuncu, kavga sahnesinde Tarık Emir Tekin’den aldığı yumruk darbesi nedeniyle burnunun kırıldığını, yaşanan kaza sonrası da kırılan burnuna sargı yapıldığını, yakında çıkarılacağını ifade etti ve estetik söylentilerine de “Kaza bu olabilir, yarın bu bandı çıkaracağım. He iş devam ederken estetik yaptırdım, ben de gerizekalıyım” yanıtıyla karşılık verdi.