Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin başarısı başrol oyuncuları için de büyük şans oldu!

Gönül Dağı dizisinin başarısı başrol oyuncuları için de büyük şans oldu!

tarafından ker_def

4. Sezona izlenme rekorlarıyla giren ve başarı grafiğini sürekli artıran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, 123. Bölümü ile de tüm reyting gruplarında birinci sırada yer aldı.

Dizinin 20 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 123. Bölümü yayınlanan dizinin Anadolu insanının yaşam tarzını yansıtıyor olmasının getirdiği bir başarı olduğunu da söylemek lazım. Bu noktada senaryonun etkisi kadar genç oyuncuların başarılı performansları da projenin 4. sezonda da milyonların ilgisini çekmesini sağlıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerde yer alıyor. Genç oyuncuların iyi performansları, birbirleri ile olan güzel iletişimleri ve sette yaşanan aile ortamı başarıdaki ana faktörler olarak dikkat çekiyor.

Genç oyuncuların başrolün sorumluluğunu güçlü şekilde taşımaları, geniş bir hayran kitlesinin ilgisini sürekli projede tutmak için ortaya koydukları sorumlu davranışlar da dikkat çekiyor.

Gönül Dağı dizisinin başarısında Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun oyunculuk yetenekleri kadar, izleyicilerin takdir ettikleri kişisel duruşlarının da payı olduğunu söylemek gerekiyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor.