Ana sayfa Sosyal Medya Bir Taner Ölmez gerçeği daha ortaya döküldü!

Bir Taner Ölmez gerçeği daha ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medcezir dizisinde canlandırdığı Mert Serez karakteri ile hafızalara yazılan Taner Ölmez, kariyerinin en önemli rolüne Mucize Doktor ile kavuştu. Artık akıllarda Mert Serez değil de Ali Vefa olarak kalacağı da kesin…

Mucize Doktor başlamadan önce Ölmez’in Mert Serez karakterini unutturmasını hayranları pek de beklemiyordu, bu kadar müthiş bir performans sergileyeceği kimsenin de tahmini değildi. Ancak Taner Ölmez, tüm tahminleri yatırdı ve olağanüstü performansı ile Mucize Doktor dizisinin reyting rekorları kırmasına vesile oldu.

Belki de izleyici Taner Ölmez’in müthiş yeteneği ile ilk kez şimdi tanıştı. Daha önce de birçok rolde yer aldı oyuncu, ancak ilk kez bu kadar baskın ve bu kadar geniş kitlelere hitap ettiği bir rol oldu.

Akıllarda artık ne Kayıp Şehir’deki Sadık kaldı,ne Medcezir’deki Mert ne de Muhteşem Yüzyıl Kösem’deki 1. Osman… Taner Ölmez gerçeği artık Ali Vefa ile yaşayacak, burası kesin…Instagram hesabından Mucize Doktor’un 24.bölüm fragmanını paylaşan Ölmez’e takipçilerinden iltifat üstüne iltifat geldi.

“Müthişsin Taner Ölmez.”
“Efsane oyunculuk.”
“Bayılıyorum size.”
“Yabancı olsan Oscar sendeydi, her sene müthiş oyunculuk.”
“Kral adam ne diyelim.”
“Öyle ölmeyiz füze atın.”

İşte o paylaşım:

Mucize Doktor ????