Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız hayranlarının Safir dizisinden beklentisi çok yüksek!

Özge Yağız hayranlarının Safir dizisinden beklentisi çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy isimli diziden sonra Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisindeki performansı ile büyük başarı kazanan Özge Yağız, daha sonra bu projeden ayrılarak birbiri ardına dizilerde yer almıştı.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Yağız, 2016 ile 2020 yılları arasında günlük dizilerde başarı sağladıktan sonra ana akım televizyon kanallarındaki dizi projelerinin aranılan kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Sol Yanım, İçimizden Biri, Behzat Ç, Baba gibi dizilerde etkileyici performanslar ortaya koyan Özge Yağız, yeni sezonda bu sefer Safir isimli bir aşk ve intikam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Özge Yağız hayranlarının Safir dizisinden beklentisi çok yüksek! 7

İlhan Şen ile partner olan oyuncu, Kapadokya’da çekimleri devam eden dizinin kadın yıldızı olarak hayranları tarafından heyecan ve merakla bekleniyor.

“Saklı kalan bir aşk hikayesi” sloganı ile tanıtımları devam eden Safir dizisinin fragmanını izleyenler güçlü bir dram hikayesinin gelmekte olduğunu fark etti.

Safir dizisi hem çekimlerin yapıldığı Kapadokya’nın doğal güzelliklerini yansıtacak hem de güçlü bir aşk hikayesi olarak öne çıkacak. Tabii ki intikam duygularının da yoğun şekilde hissedileceği Safir dizisi, zaten dram rollerinde gayet başarılı olan Özge Yağız’ın kendisini daha da çok tanıtması için de büyük bir fırsat olarak gözüküyor.

Aşkın dokunuşları, tehlikenin ürpertisi, intikamın acımasızlığı ve hayal kırıklıkları ile dolu olan Safir dizisinin yeni sezonun etkili projelerinden birisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.