Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir yanda Onur Tuna, diğer tarafta Hilal Altınbilek! Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosu şahane!

Bir yanda Onur Tuna, diğer tarafta Hilal Altınbilek! Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosu şahane!

tarafından ker_def

Şahane Hayatım dizinin oyuncu kadrosu yıldızlar gecidi gibi oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından yeni sezonun iddialı projelerinden birisi olarak hazırlıklarına devam edilen Şahane Hayatım isimli dizi projesinin oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor.

Güçlü senaryoları ile bilinen Meriç Acemi’nin hikayesini yazdığı Şahane Hayatım dizisinde şimdiye kadar anlaşma sağlanan oyuncuları bakıldığı zaman, dizinin kadrosunun yıldızlar geçidi gibi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Her şeyden önce bir süredir dizilerde yer almayan Onur Tuna’nın erkek başrol olacak yeniden setlere dönecek olması hayranlarını çok memnun eden bir durum. Sosyal medyada da bunun yansımalarını görebilirsiniz.

Bir yanda Onur Tuna, diğer tarafta Hilal Altınbilek! Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosu şahane! 7

Dizinin kadın başrolü olarak ise Hilal Altınbilek, bir sezon aradan sonra yeniden setlere dönüş yaparak hayranlarını mutlu edecek. Bir Zamanlar Çukurova isimli dram dizisinde 4 sezon başarılı bir performans ortaya koyan Hilal Altınbilek, yepyeni bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Şahane Hayatım dizisinin başrol ikilisinin yanı sıra kadroda yer alan tecrübeli isimler de projeye olan ilgiyi artıracaktır.

Serkan Keskin, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Özşener gibi karakter yaratma konusunda etkili isimlerin yanı sıra, Sumru Yavrucuk gibi tecrübeli bir isim daha Şahane Hayatım dizisinin ekibine katıldı.

Yeni katılan isimlerden birisi de Yasak Elma dizisi ile parlayan Nesrin Cavadzade oldu… Aşkın ve entrikanın doruklarına çıkartması beklenen Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosu çok iddialı isimlerden oluşturuldu.

Şahane bir hayatın arka planında yaşanan gerçekleri izleyebileceğiniz bir senaryo ve güçlü oyuncu kadrosu ile birlikte yeni Fox TV dizisini izleyicileri cezbedebilecek bir projeye benziyor.