Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüm fragmanı izle! Fekeli, konağı başlarına yıkacak!

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüm fragmanı izle! Fekeli, konağı başlarına yıkacak!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 15. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Demir ile Yılmaz’ın karşılaşmasında Züleyha arada kalmıştı. Bu sahnenin devamında neler olacağı merakla beklenmekte.

15. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Yılmaz ortalarda yok. Fekeli, onu aramadık yer bırakmadı. En sonunda da konağın kapısından içeriye dalıyor. Fekeli, adeta konağı Demir’in başına yıkacak bir tavırda….İşte bu anlar herkesi çok şaşırtacak.

Videodan o görüntüleri izleyebilirsiniz.

14. ve son bölümde ise yaşananlar şöyle:

Yılmaz’ın Adana’daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver’i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli’den tamamen kurtulmak için Çukurova’yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.

Çukurova’da ölüm sessizliği!

10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova’da büyük yankı yapıyor. Demir’in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık