Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fekeli ile Hünkar hanım arasında ne oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fekeli ile Hünkar hanım arasında ne oluyor?

tarafından ker_def

Yayınlanmaya başladığı ilk hafta itibariyle Perşembe akşamlarının rating sıralamasında, açık ara zirvenin sahibi olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık başrollerde yer alıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dizilerin ekran arasının ardından tüm heyecanıyla bu hafta yeniden ekrana geliyor! Yılın en iddialı ve büyük prodüksiyonu, 16 hafta boyunca olduğu gibi her Perşembe heyecanla izlenecek bölümleri ile ekranda olacak! Dizinin 17. yeni bölümü 24 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. 17. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı.Demir öyle bir şey yapacak ki bitirecek… Yılmaz rezil olsun, kepaze olsun diye çaba harcayacak. Hünkar hanımın atları çiftlikten salıveriliyor ama bu işi kim yaptı? Hünkar hanım Fekeli’nin yaptığını düşünüyor. Fekeli ile Hünkar hanım buluşuyor. Fekeli’nin duygusal konuşması dikkat çekmekte. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Peki 17. yeni bölümde başka neler yaşanacak işte detaylar.

Çukurova’nın hakimi Demir ve İstanbullu Yılmaz’ın, Zülayha’yı ve Züleyha’nın aşkını kazanmak için verdikleri mücadale her hafta soluksuz izleniyor. Her bölüm daha derinleyen hesapların ortaya çıktığı dizinin son bölümünde eski aşıklar bir araya gelmişti! Hem Yılmaz ve Züleyha, hem de Hünkar ve Fekeli, karşı karşıya gelip, aynı havayı solumuştu.

Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi’ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Karışık duyguların pençesinde Hünkar, kocasının katili Fekeli’nin elini havada bırakmamış ve onunla tokalaşmıştı..

Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yapmıştı! Züleyha’nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz vermişti! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etmişti, Demir Yaman’ın teklifi ise 200 lira idi.

Kerem Alışık’ın hayat verdiği “Fekeli” karakteri, diziye dahil olduğu andan itibaren büyük heyecan yaratmış ve adeta fenomen olmuştu.

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık