Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm Fragmanı İzle

Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonun en başarılı yapımı olarak kayıtlara geçti. atv’de perşembe akşamları izleyici ile buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en son 27 Aralık Perşembe akşamı 16. bölümü ekrana gelmişti. Sonrasında ise özel kanalların reklamların azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaması nedeniyle zorunlu ara verilmişti.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 17. yeni bölümünün yayın tarihi 24 Ocak Perşembe olarak atv tarafından açıklandı.Dizinin 17. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 17. Bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Peki 16. son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Çukurova’da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz’ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası’nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul’dan gelen Yılmaz mı?

Züleyha yeni arabasıyla İstanbul’a mı kaçıyor?
Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha’ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha’nın kaçış planının bir parçası mı olacak?
Gaffur’un bileti kesiliyor!

Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek?

Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir’ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz’ın sıradaki planları ne?

Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova’da olayların fitilini ateşleyecek.

Nefes kesen bölümleriyle ‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık