Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm fragmanı; gelen giden Yılmaz’a şamar atıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm fragmanı; gelen giden Yılmaz’a şamar atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 44. yeni bölümü ile 14 Kasım Perşembe akşamı atv’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Yılmaz, artık şamar oğlanı pozisyonuna düşüyor.

İşte dizinin 44. bölüm fragmanında Yılmaz’a söylenen laflar:

Yılmaz, Züleyha’ya diyor: “Ben her sabah senin yüzünü görmek için uyanacağım.”

Züleyha: “Benim için uyanma, benim yüzüm artık sana yasak. Sildim seni Yılmaz, kalbimden, hatıramdan, gözlerimden bile sildim. Senin hiçbir şeyin değilim artık. Herkes kendi yolunu seçti Yılmaz, bitti.”

Müjgan ise Yılmaz’a çıkışıyor: “Bu son görüşmemiz olsun. Sevdiği kadına inat olsun diyi evlenmişti, beni sevdiği için değil…”

Hünkar Yaman ve Demir Yaman ikilisi ise Gaffur yüzünden Adana’ya rezil oluyor. Toplu sünnet düğününde yemekten zehirlenen 40 kişi ölümden dönüyor. Bu olay gazetelere yansıyor ve Yaman ailesi için büyük itibar kaybı yaşanıyor.

Demir ise sorumlu tuttuğu Gaffur’a dayak atarak hıncını almaya çalışıyor. Züleyha ise bu durumu düzeltmek adına “Züleyha Yaman Çocuk Servisi” açılmasını öneriyor ve böylelikle Yaman ailesinin adını yeniden temize çıkartıyor.

Züleyha artık Yaman soyadını hak edecek başka neler yapacak merakla bekleniyor.

İşte 44. bölüm fragmanı: