Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 47.bölüm fragmanı; Fekeli’nin Hünkar’a evlilik teklifi olay oldu!

Bir Zamanlar Çukurova 47.bölüm fragmanı; Fekeli’nin Hünkar’a evlilik teklifi olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 47. yeni bölümü ile 5 Aralık Perşembe günü ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin bu bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı diziden ilk detayları fragmanda bulabilirsiniz. Şermin, kocasının katili ile aşk yaşayan kadın olarak Hünkar’ı herkesin diline düşürüyor.

Hünkar ve Fekeli’nin aşkı yine yarım mı kalacak? Demir, annesine ne söyleyeceğini bilemiyor. Züleyha, yaşananlardan çok memnun. Hünkar, haberi yapan gazeteyi basıyor. Fekeli de çılgına dönüyor. Demir, “Babamın katiline nasıl dokundun anne, babamın hatırasına bunu nasıl yaptın sen” diyerek feryat edecek.

Fekeli ise tüm bu yaşananlara nokta koymak için Hünkar’a hem de herkesin içinde evlilik teklif ediyor. Demir iyice çileden çıkacak… Neler olacağını yeni bölümde izleyebileceğiz.

İşte Bir Zamanlar Çukurova, 47.bölüm fragmanı:

Fekeli’nin evlilik teklifini herkesin içinde yapması izleyicileri çok etkiledi.”Helal olsun Fekeli,herkesin içinde sordu. Bir de Hünkar da evet demezse daha da izlemem” diye yazdı.

Dizinin her geçen hafta daha da ilginçleşmeye başlaması takipçilerini bir hayli memnun etmekte. Mucize Doktor’ın yayınlandığı gün başarılı reytingleri ile dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova, sadık izleyici kitlesini hiç kaybetmedi.