Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova, bir dönem birinci olduğu AB’de çöktü!

Bir Zamanlar Çukurova, bir dönem birinci olduğu AB’de çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında dördüncü sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, büyük değişim yaşamasının sancılarını hala hissediyor… Dizinin hikayesinden 4 başrol oyuncusu peş peşe ayrıldı. Vahide Perçin ile başlayan süreç, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış ile devam etti. Yeni sezonda ise Kerem Alışık onlara katıldı.

Hilal Altınbilek’in ilk baştan bu yana devam eden tek başrol oyuncusu olarak kaldığı diziye İbrahim Çelikkol’un gelişi aslında dördüncü sezonu kurtaran bir hamle oldu… Geniş bir hayran kitlesi bulunan İbrahim Çelikkol, yeni başrol oyuncusu olarak öne çıkıyor…

Değişim yaşayan hikaye yine milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımayı başardı. Tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer almaya devam eden atv dizisi için bu durum çok önemli bir başarı olarak gözüküyor. Dördüncü sezonda yıpranmış bir yapım olmasına ve 4 başrol oyuncusunu kaybetmesine rağmen dizinin genel izleyici kitlesi tarafından beğenilmesi önemli bir ayrıcalık.

ABC1 kategorisinde 108. bölümü ile günü beşinci olarak bitiren dizi, AB kategorisinde ise adete çöktü. Ortalamanın çok altında gelen reytinglerin ardından bu kategoride dizinin günü 11. sırada tamamladığını görüyoruz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 sezon boyunca tüm kategorilerde birçok kez birincilik elde etti. Bir dönem Mucize Doktor dizisinin öne çıkmasına rağmen, atv dizi hiç bu noktalara kadar düşüş yaşamamıştı.

Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde geçtiğimiz sezonlarda elde edilen muhteşem reytingler gitti, yerine düşük oranlar geldi. Dizinin önemli bir izleyicisini Camdaki Kız’a kaptırdığı gerçeğini de ifade etmek lazım.

Bir Zamanlar Çukurova tüm bu kayıplarına rağmen gayet iyi bir şekilde yoluna devam ediyor.