Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi bitti ama sette yaşanan kavgalar hala gündemden düşmedi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bitti ama sette yaşanan kavgalar hala gündemden düşmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi tam 4 sezon devam etti ve milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir yapım oldu. Dizinin başrollerinde yer alan Kerem Alışık ile diğer iki başrol oyuncusu Uğur Güneş ve Murat Ünalmış arasında sette farklı zamanlarda sorunlar yaşanmıştı.

Kerem Alışık ile Uğur Güneş arasında yaşanan olaylardan sonra sette ortamın çok gerildiğine yönelik birçok iddia gündeme gelmişti. Uğur Güneş daha sonra diziye erken veda etmiş ve bu kavganın da ayrılıkta çok etkili olduğu yönünde değerlendirmeler yapılmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin üçüncü sezonu içinde de Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında sette bir kavga yaşanmış ve büyük gerginlik yapımcıya kadar ulaşmıştı. Daha sonra bu kavganın savcılığa da aktarıldığı ve hakaret davası açıldığı ortaya çıkmştı. Kerem Alışık’ın kendisine hakaret ettiği yönünde suç duyurusunda bulunan Murat Ünalmış’ın talebi ile savcılık davayı kabul etmişti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bitti ama sette yaşanan kavgalar hala gündemden düşmedi! 8

Açılan hakaret davası sonuçlandı ve Kerem Alışık’ın rol arkadaşı Murat Ünalmış’a hakaret ettiği, tanık beyanları ile ortaya çıktı. 2021 yılında açılan davanın sonuçlanması ile birlikte konu yeniden gündeme taşındı.

Dava sonucunda Kerem Alışık, suçun işleniş biçimi, suçun konusunun önem ve değeri, sanığın kastının ağırlığı ile amacı gözetilerek Türk Ceza Kanunu’nun 125/1 maddesi uyarınca adli para cezası aldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bitti ama sette yaşanan kavgalar hala gündemden düşmedi! 9

Olay 24 Nisan 2021 tarihinde Adana’nın Karaahmetli köyündeki çekimleri sırasında yaşanmıştı. Kerem Alışık sette, senaryo nedeniyle yaşandığı iddia edilen kavgada Murat Ünalmış’a ‘Hıyar oğlu hıyar’ diye hitap etmiş ve bu sözü de davaya konu olmuştu.