Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi öyle bir klişeyi yıktı ki, atv’nin sırtı yere gelmez

Bir Zamanlar Çukurova dizisi öyle bir klişeyi yıktı ki, atv’nin sırtı yere gelmez

tarafından ker_def
Birçok dizi arasında Bir Zamanlar Çukurova ışıl ışıl parlıyor!

Yeni sezonda ekrana birçok dizi geldi… Yenileri de hazırlanıyor ve yakın zamanda izleyicilerle buluşacak.

Ancak bir dizi var ki, bu dönemin tartışmasız kazanını oldu.

Uzun süren ve sessiz derinden yapılan çalışmaların ne kadar büyük olduğu da dizinin ortaya koyduğu performans ile ortaya çıktı.

Yaz aylarında neredeyse hiç haberi yapılmayan, bir anda gündeme gelen ve ilk bölümüyle beklentilerin altında kaldığı eleştirileri alan Bir Zamanlar Çukurova, sonraki 3 bölümüyle herkesi şaşırtmayı başardı.

Yeni sezonun tartışmasız bir numaralı yeni dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova, haftalık reyting sıralamasında Çukur’u bile geçmeyi başardı.

Sen Anlat Karadeniz’in ardından Bir Zamanlar Çukurova’nın da tutması ile atv, bu sezonun en büyük kazananlarından birisi oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, konuyu köşesine taşıdı ve şöyle yazdı:

“Hani tam anlamıyla ‘bu dizi tuttu’ karşılığını veren yeni sezon projelerin arasında sadece bir tanesi var o da, ‘Bir Zamanlar Çukurova’… Bu proje için “Atv’nin izleyicisine hitap etmez” diye bir eleştiri gelmişti. Bunu yıktı, öyle bir rakamlarda dolaşıyor ki…

Son bölüm, Total yüzde 9.90 AB’de yüzde 11.17… Bir haftalık sıralamada ‘Sen Anlat Karadeniz’den sonra ikinci… ‘Çukur’u geçiyor total izleyicide. AB’de ise ‘Çukur’dan sonra ikinci… Ev ahalisiyle birlikte izliyoruz. Yeni sezonun tartışmasız kazananı.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisi öyle bir klişeyi yıktı ki, atv'nin sırtı yere gelmez 7