Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geri dönülmez yola girildi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geri dönülmez yola girildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 5 Mart Perşembe günü ekrana gelecek olan 58. yeni bölümünde geri dönülmez olayların ilk fitili ateşleniyor… Bir tarafta Züleyha ve Yılmaz’ın aşk görüntülerini izleyip çıldıran Demir, diğer tarafta unutamadığı aşkını Demir’in elinden kurtarmak isteyen Yılmaz var.

Dizinin yeni bölümünü çok önemli kılan büyük olay ise, Demir’in artık Züleyha’dan gerçekten vazgeçmesi… Demir, onca olaydan sonra Züleyha’ya sahip çıkmış, bir şekilde sevgi ile işleri yoluna koymaya çaba harcamıştı. Ancak bu sefer silahı çok sevdiği eşinin başına dayıyor ve ondan vazgeçtiğini de bir anlamda ilan ediyor…

Silah patlayacak ama Züleyha’nın ölmesini kimse beklemiyor. Demir’in elinde kan var ama, bu başrol oyuncusunun öleceği anlamına gelmez. Bundan sonra Züleyha ile Demir diye bir şeyin olması da mümkün değil.

Yılmaz ne yapacak, Müjgan nasıl tepki gösterecek bunlar da önemli.. Ama en dikkat çeken nokta artık Züleyha ve Yılmaz dönemi başlıyor gibi gözüküyor.