Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar, Fekeli ve Yılmaz aynı noktada birleşti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar, Fekeli ve Yılmaz aynı noktada birleşti!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 25. bölümü 21 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizinin 25. bölümünde önemli olaylar yaşandı.

Hünkar ve Fekeli’nin ateşin altında olduğu bu bölümde yaşananlar, izleyicileri ekran başından kaldırmadı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ Perşembe akşamı, 25 haftadır olduğu gibi yine tüm Türkiye’yi ekranları başına kilitledi.

Hünkar, Fekeli ve Yılmaz kaza konusunda birleşti

Çukurova, Züleyha ve Müjgan Doktor’un büyük felaketi sağ salim atlatmasıyla tam rahat bir nefes alacakken ortalık yeniden karıştı! Üstelik kazaya neyin veya kimin sebep olduğu hala belli değil. Fekeli ve Yılmaz bu olayın peşini bırakmayacak ve tabi ki Hünkar da!

Her zaman olduğu gibi kapalı kapılar ardından iş çeviren Gaffur’un burnu yine beladan kurtulmuyor. Saniye’nin tarlasıyla, çoktan cebini doldurmaya başlayan Gaffur’un Seher’le yakınlaşması gözden kaçmayacak. Olaylar silsilesi içinde Seher’e hediyeler almayı bile göze alan Gaffur, bu durumu Saniye’den ne kadar saklayabilecek?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar, Fekeli ve Yılmaz aynı noktada birleşti! 7

Neler olup bittiğini anlamak için tekrar masaya oturan Fekeli ve Hünkar yaylım ateşine tutuldu! Hedef Fekeli mi yoksa Hünkar mı? Savunmasız bir şekilde sohbet eden ikili etraflarını saran kurşunlardan kurtulabilecek mi?

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!