Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sonunda kadını delirttiler!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sonunda kadını delirttiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde heyecan bitmiyor… Olayların ardı arkası kesilmiyor…Aksiyon dolu yeni bir bölüm daha geliyor… 12 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak 59.bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

Züleyha adeta delirdi…Üzerine benzin döküp sokak ortasında elindeki çakmağı çıktı… Konağı basıp tehditler yağdırdı ve Demir’e silah çekti… Artık işkencenin bitmesini isteyen Züleyha, dediği ateşliyor ama sonrasında ne olacak merak konusu…

Müjgan, oğlunu da alıp Amerika’ya gitti. Yılmaz’ın ise polislerle başı dertte. Dizinin yeni bölümünde deliren Züleyha’yı ve acılarını izleyeceksiniz.

Fragman çok beğenildi. İzleyiciler “Çıldırttınız kadını.Züleylakimin için bunlara katlandı, hiçbiriniz adam değilsiniz” diyerek heyecana ortak oldu.

Züleyha’yı sonunda delirtenler hesap verecek mi? Bu bölüm yine karatere çok acıyacak, onun adına üzüleceksiniz. Müjgan’ın gidişi ise izleyicileri rahatlattı. İşte 59. bölümden ilk görüntüler: