Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova finale yaklaştı, yerinin doldurulması çok zor olacak!

Bir Zamanlar Çukurova finale yaklaştı, yerinin doldurulması çok zor olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun soluklu diziler yıllar içinde birçok sadık izleyici kitlesini kendisine bağladığı için reyting garantili işler oluyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi de atv için bu anlamı taşıyordu. İlk sezonunda büyük bir çıkış yakalayan ve birincilikleri eline alan dizi, ikinci ve üçüncü sezonunda ise Mucize Doktor ile sıkı bir yarış içine girmişti. Her zaman kendi izleyici kitlesini sürüklemeyi başaran hikayesi ile Bir Zamanlar Çukurova kendine has bir yapım olarak 4. sezona devam ediyor.

Hilal Altınbilek’in en baştan bu yana dizide kalan tek başrol olduğu ortada ve oyuncunun diziye sunduğu katkının ne kadar değerli olduğu da bir kez daha anlaşılıyor. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın üst üste ayrılıkları ile sarsılmasına rağmen, dizinin dördüncü sezonda da etkili şekilde yoluna devam etmesi kimseyi şaşırtmadı… İbrahim Çelikkol’un hikayeye dördüncü sezonda katılması, izleyicilerin de Hakan Gümüşoğlu karakterini benimsemesi, dizinin son döneminde de başarılı sonuçlar almasında büyük katkı sağladı.

Birçok izleyicisini kaybetmesine rağmen, kalan seyircilerin bile sezon boyunca tüm kişiler kategorisinde dizinin genellikle ikinci sırada yer almasını sağladığı gerçeğini de ifade etmek gerekiyor. Dördüncü sezonun sonuna doğru gidilirken, yani finale adım adım ilerlenirken bile her hafta dizi güçlü reytingler almayı sürdürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova finale yaklaştı, yerinin doldurulması çok zor olacak? 8

7 Nisan perşembe akşamı yayınlanan 131. bölüm yine tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederek, atv’yi yine sevindirdi. AB’de günü sekizinci olarak tamamlayan dizi, ABC1’de ise beşincilik elde etti. Bu sonuçlar dördüncü sezonu devam eden ve birçok kişinin ‘artık final yapmalı’ diye yorumlarda bulunduğu Bir Zamanlar Çukurova’nın başarı tablosu olarak duruyor.

Böyle etkili hikayesi olan ve izleyicileri de cezbeden bir dizinin finalinden sonra kanalın aynı kitleyi yeniden ekrana kazandırması hiç de kolay değil. Bir Zamanlar Çukurova bitince, atv’nin yerini doldurup dolduramayacağı da merak konusu olacak. 140. bölümü ile birlikte final yapması beklenen dizi için ekipler Adana’da yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Ekran başındaki izleyiciler ise şimdiden finalde neler olacağını çok merak ediyor.