Ana sayfa Sosyal Medya Barış Akarsu’nun vefatının 15 yıl sonra hayranlarına müjde!

Barış Akarsu’nun vefatının 15 yıl sonra hayranlarına müjde!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu, 2007 yılında Bodrum’da trafik kazası geçirmiş, uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. Bu beklenmedik trajik kazazı sonrasında Akarsu’nun ailesi ve hayranları derin bir acıya boğuldu.

Başarılı oyuncunun trajik vefatının üzerinden 15 yıl geçmiş olsa da sevenleri için acısı hala taze. 28 yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun sevenleri ve hayranları aradan yıllar geçse de sevgilerini her fırsatta göstermeye devam ediyor.

Son yıllarda Türkiye sanat dünyasının önemli isimlerin biyografi filmleri sıkça beyazperdede yer almaya başladı. Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay’ın ardından 2007’de hayata veda eden, rock müziğinin önemli ismi Barış Akarsu’nun yaşamı da beyazperdeye taşınmaya hazırlanılıyor.

Barış Akarsu’nun vefatının 15 yıl sonra hayranlarına müjde! 8

Daha önce büyük ilgi gören Dilberay filmine de imza atan Aytaç Medya’nın yapımcılığını üstleneceği filmde Barış Akarsu’ya hayat verecek oyuncunun kim olacağı da belli oldu. 28 yaşında toprağa verilen Barış Akarsu’nun hayatını genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Nesrin Akarsu, oğlunun anısına hazırlanacak film haberini sosyal medya hesabından “Barış Akarsu filmi İsmail Ege Şaşmaz ie bizlerle olacak. Zorlu ve heyecanlı bir süreç bizi bekliyor…” notu ile paylaştı.

Müzikle de ilgilenen başarılı oyuncu, Barış Akarsu’nun görüntüsüne bürünmek ve rolü hakkıyla canlandırabilmek için kampa girdi ve saç, makyaj ve müzik provalarına başladı.

Barış Akarsu’nun vefatının 15 yıl sonra hayranlarına müjde! 9

2013-2014 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı ‘Barış’ karakteriyle oyunculuğa adım atan İsmail Ege Şaşmaz, adını kısa sürede aranılan oyuncular listesine yazdırmayı başardı.

Son olarak Fox TV ekranında yayınlanan Elkızı dizisinde ‘Harun’ karakterine hayat veren İsmail Ege Şaşmaz dizide, Sevda Erginci ile baş rolde yer aldı. Ancak ekranlara iddialı giriş yapan Elkızı dizisi düşük reytinglerinden dolayı erken final yaptı.