Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dram dizisinde komik kaçan hareketler bunlar!

Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dram dizisinde komik kaçan hareketler bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranında yayınlanıyor ve 4 sezondur da büyük bir başarının sahibi oldu… Hilal Altınbilek, hikayenin ilk başından bu yana başrolde yer alan tek isim olarak kaldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık zaman içinde hikayeye veda eden diğer başrollerdi.

Furkan Palalı ve sonraki süreçte İbrahim Çelikkol’un da destek vermesi ile öne çıkmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir başka usta isim daha bulunuyor: Diziye dördüncü sezonda Haşmet Çolak karakteri ile katılan Altan Gördüm’den bahsediyoruz.

Ne büyük bir tesadüf ki, Altan Gördüm, dizinin 3 sezon boyunca başrolünde yer alan Vahide Gördüm’ün de uzun yıllar boyunca hayatı birlikte paylaştıklarını ve bir dönem evli olduklarını biliyoruz… Haşmet Çolak karakteri hakkında konuşan Altan Gördüm, “Haşmet her şeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dram dizisinde komik kaçan hareketler bunlar! 8

Karakteri beceriksiz olarak nitelendiren usta oyuncu, “Beceriksiz, dolayısıyla seyircinin biraz gülümsemesine neden oluyor. Hatta yolda bazen karşılaştığımızda, ‘Abi sen kötü adamsın ama komik kötü adamsın’ diyorlar. Beceriksizlik, biz de biraz onun üzerine gidiyoruz” açıklamasında bulundu.

Altan Gördüm, kendisinin de Haşmet Çolak karakteri için iğneleyici sözler söylediğini belirterek, “Ne biçim ağaymış, ne biçim kabadayıymış. Sürekli adam, göstereceğim, ağa benim diyor. Bunlar artık sözde kalmış, tarihte kalmış bir karakter Çolak” ifadesini kullandı.

Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dram dizisinde komik kaçan hareketler bunlar! 9

O dönemin bir tavrı olduğunu, o yıllarda yöresel bazı farklar bulunduğunu belirten Altan Gördüm, böyle dönem işlerinde karakter canlandırmanın önemine işaret etti.

Oyuncu, zamana göre karakterin tavrının ve jestlerinin bile farklılık gösterebileceğini, buna iyi çalışmak gerektiğini hatırlattı.

Dizinin iyi gittiğini belirten Altan Gördüm, Çolak karakterini canlandırırken, o dönemin ruhuna uygun bir karakter ortaya koyma çabası içinde olduğunu da sözlerine ekledi.