Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen, Hekimoğlu’ndan sonra Disney Plus’ın sürpriz dizisi GRİ ile setlere dönüyor

Timuçin Esen, Hekimoğlu’ndan sonra Disney Plus’ın sürpriz dizisi GRİ ile setlere dönüyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Disney Plus, Türkiye pazarına girdiğinden beri büyük dikkat çeken atılımlar yapmakta. Yeni dijital platformun 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacağı bir süre önce belli olmuştu. Türkiye’nin önde gelen oyuncuları, yönetmenleri, yapımcıları, senaristleri ile anlaşmalar yapan Disney Plus’ın dizilerine bir yenisi daha eklendi.

Platformun ilk çekilen dizisi Kaçış olmuştu. İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in başrolünde yer aldıkları ve Gaziantep’te çekilen dizinin ardından Dünyayla Benim Aramda dizisinin de çekimleri başlamıştı bir süre önce.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un başrolünde oynadıkları Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri sürüyor. Bu arada yeni bir dizi ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Platformun iddialı projelerinden birisi de gün yüzüne çıkmaya başladı. Dizinin ismi Gri… Başrolde yer alan ilk isim ise kısa bir süre önce belli oldu. Ekranlara en son Hekimoğlu dizisiyle gelen Timuçin Esen, Gri dizisinin oyuncu kadrosunda ilk ortaya çıkan kişi oldu.

Timuçin Esen, Hekimoğlu'ndan sonra Disney Plus'ın sürpriz dizisi GRİ ile setlere dönüyor 7

Timuçin Esen gibi rol aldığı her projesiyle konuşulan bir ismin oynadığı Gri dizisinin iddiası da daha ilk bilgilerden belli oluyor. Dizinin yönetmenleri de yine iddialı… Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Yabancı Damat gibi başarılı yapımlara imza atan Taylan Biraderler’in yöneteceği dizinin okuma provalarının da yakında başlayacağı konuşuluyor.

Bu arada Gri dizisinin bir başka oyuncusunun da Alican Yücesoy olduğu öğrenildi. Timuçin Esen’in Kenan karakterini canlandıracağı dizide Alican Yücesoy ise Bora karakterine hayat verecek.

Konusu hakkında henüz bir bilgi yok. Fakat bu dizi için ilk olarak Kenan İmirzalıoğlu ile görüşüldüğü gündeme gelmişti. İmirzalıoğlu projeyi kabul etmeyince bu kez Timuçin Esen’de karar kılındı.