Ana sayfa Dizi Fragmanları İsmail Demirci ve Hatice Şendil, İyilik dizisinde kimi oynuyorlar? İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

İsmail Demirci ve Hatice Şendil, İyilik dizisinde kimi oynuyorlar? İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in tanıtımı yayınlandı. İzleyicinin dikkatini çeken ilk tanıtımdan sonra yayına başlayacağı gün için de heyecan dorukta! Bu kez bambaşka bir rolde izleyeceğimiz Hatice Şendil ve İsmail Demirci, evli bir çifti oynayacaklar.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yaptığı İyilik dizisi, Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanmakta. Dizinin yayın tarihi kısa süre önce belli oldu.

Bir aldatma hikayesinin ardından yaşananlarla birlikte ortaya çıkan çarpıcı gerçekler, evli bir çiftin hayatlarını alt üst edecek! Dizide Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş başrollerde yer almakta.

Daha ilk tanıtımıyla izleyiciyi yakalamayı başaran İyilik dizisi, Cuma akşamları ekrana gelecek. Fox TV’nin yaz sezonundan beri devam eden ve ekran ömrünü tamamlayan Aşk Mantık İntikam dizisinin yerine geliyor İyilik dizisi.

İsmail Demirci ve Hatice Şendil, İyilik dizisinde kimi oynuyorlar? İşte diziyle ilgili tüm detaylar... 87

İlk bölümü 29 Nisan Cuma saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin konusu ise şöyle: “İyilik” dizisinde; Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır.

Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey).

Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

“İyilik” dizisinin ilk bölümü 29 Nisan Cuma saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.