Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova izleyenleri deli edecek işler yapıyor!

Bir Zamanlar Çukurova izleyenleri deli edecek işler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ekranın en başarılı dizisi Mucize Doktor ile aynı saatte yayınlanmasına rağmen elde ettiği müthiş reyting oranları ile büyük bir başarı sergiliyor.

Geçen sezonun flaş yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova, yoluna emin adımlarla devam ederken, senaryonun iyice içinden çıkılmaz bir hal alması da izleyicilerin aklını başından alıyor.

Her yeni bölümde dizinin takipçilerini deli edecek konular bulan senaristler, aslında böylelikle ilginin de yüksek kalmasını sağlıyor.

Demir ve Yılmaz arasında bitmeyen rekabet, Züleyha ve Müjgan arasındaki büyük düşmanlık, Hünkar ile Fekeli arasına giren sorunlar, diğer yan karakterlerin kendi içindeki hikayeleri derken dizi hayranları senaryonun çetrefilleşmesi ile neler olacağını artık kestiremiyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda bir izleyici, “Ve sonunda hepimiz kafayı yedik, tebrik ederim senarist en sonunda deli ettin biz” diyerek birçok izleyicinin de duygularına tercüman oldu.Müjgan karakterine gıcık olan izleyiciler olduğu gibi artık Züleyha’ya da gıcık olanlar var.

Ancak dizi izleyicilerinin önemli bir bölümü hala Yılmaz ile Züleyha kavuşmasını heyecan ile bekliyor… İşte bu durum da Müjgan’ın yaptığı her şeyin bu izleyici grubunun gıcık olmasına sebep oluyor.

Fekeli ölecek mi, işte burası bilinmez.Dizide bir başrolün ayrılması, hikayenin kalanı için önemli bir eksiklik olacaktır. İşte Fekeli’nin ‘hoşça kalın’ diye seslendiği 54.bölüm fragmanı: