Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova setinde Nazan Kesal tüm ekibin ortak derdini ortaya döktü!

Bir Zamanlar Çukurova setinde Nazan Kesal tüm ekibin ortak derdini ortaya döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova öyle yoğunlar ki, diziyi izleyebilmek bile şansa kalmış! atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta ara verince izleyiciler çok özledi. Bugün yayınlanan 80. bölüm de bu yüzden daha da çok ilgi gördü.

Dizide Sevda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nazan Kesal, setten hoş fotoğraflar paylaştı ve ne kadar yoğun olduklarını anlatan da ifadeler kullandı. Diziye 3. sezonda Furkan Palalı ile birlikte katılan Nazan Kesal, başarılı performansı ile hikayeye önemli katkılar sundu. Usta oyuncu, sette de iyi kaynaşan bir ekip ile birlikte çalışmanın önemini de daha önce röportajlarında ifade etmişti.

Çekimler öncesinde Murat Ünalmış, Sibel Taşçıoğlu, Hilal Altınbilek ve Nazan Kesal’ın bir arada olduğu grup hem sohbet etti hem de dinlenme fırsatı buldu. O anlarda çekilen fotoğraflar da sosyal medyada bir hayli ilgi gördü.

Bir Zamanlar Çukurova setinde Nazan Kesal tüm ekibin ortak derdini ortaya döktü! 8

Nazan Kesal’ın 80. bölümü ekranda izlemek istemesine rağmen yoğun çekim programı olduğunu ifade etmesi de dikkat çekiciydi.

Kesal, “Akşama yayın var.. Yetişirsek şayet biz de sizlerle birlikte izleyeceğiz. İyi seyirler” diye not bıraktı. Birçok dizi setinde olduğu gibi Adana’da da ekip yoğun çalışmalar nedeniyle bölümleri izlemekte zorluk çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova setinde Nazan Kesal tüm ekibin ortak derdini ortaya döktü! 9

Şayet çekimler erkek tamamlar ise ekran başına geçip takip edebiliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde de her perşembe günü aynı telaş yaşanıyor ve bölümü izlemek oyuncular için artık şansa kalmış bir durum.