Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ölümü seçti ama o mektup gitmezse çuvallayacaklar!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ölümü seçti ama o mektup gitmezse çuvallayacaklar!

tarafından zk zk

Dün akşam atv ekranlarında 27. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final sahnesi dikkat çekti.

Yaşadığı hayata daha fazla dayanamayan Züleyha, bebeğini alıp Yılmaz’ın evine gitti. O sırada Müjgan ile nişanlanan Yılmaz, Züleyha’nın kendilerine sığınması karşısında şaşırıp kaldı.

Televizyongazetesi/Detay

Demir, adamlarıyla evi basıp etrafa kurşun yağdırmaya başladı. Fekeli ve Yılmaz, Züleyha’yı korumaya çalışırken Yılmaz vuruldu. Yaşananlara son vermek için bebeğini alıp dışarı çıkan Züleyha, istemeyerek de olsa gitmek istedi. Yılmaz, onu koruyacağını söylerken o sırada Demir, Yılmaz’ı sırtından vurdu.

Bu olanlardan sonra Demir, Züleyha’nın yaptığını hazmedemeyip Adnan’ı evden götürdü. Züleyha, oğlunun götürülmesine engel olamadığı ve perişan bir şekilde Demir’e yalvardı. Ancak Demir, pes etmedi ve Adnan’ı getirmedi.

Züleyha, Gülten sayesinde bebeğin yerini öğrenip ona bakan kadının evine gitti. Ancak durumu anlayan Demir, çoktan Adnan’ı almıştı. Züleyha bebeğini kurtaramadı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ölümü seçti ama o mektup gitmezse çuvallayacaklar! 8

Demir daha sonra bebeği başka bir yere götürdü. Züleyha’nın tüm ısrarlarını ve yaşadığı acıları görmezden gelen Demir, annesi Hünkar’ı da dinlemedi. Adnan’ı İsviçre’ye yolladığını öğrenen Züleyha ise korkunç bir karar verdi.

Yılmaz’a her şeyi anlatan bir mektup yazan Züleyha, final sahnesinde bir elinde oğlunun patiği, bir elinde jiletle göründü. Veda mektubu gibi yazdığı mektup, yapacak başka çaresi kalmamış ve ölümü seçmiş olduğunu gösterdi.

Züleyha’nın gerçekten intihar edip etmeyeceğini yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz. Ancak Yılmaz’ın evinin kapısına kadar postacının götürdüğü ve kapının önüne bıraktığı mektubun ona ulaşmayacağını düşünüyor izleyenler.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ölümü seçti ama o mektup gitmezse çuvallayacaklar! 9

Daha önce de benzer durumlar çok yaşandığı için mektubun rüzgardan uçup gideceği, Züleyha’nın intihar etse bile hastaneye kaldırılıp kurtulacağı, Demir’in dayanamayıp Adnan’ı getireceği ve kaldıkları yerden devam edecekleri tahminleri yapılıyor.

İzleyici o mektubun Yılmaz’a ulaşacağından kuşkulu. Artık benzer sahneyi tekrar yaşamak istemediklerini ve mektubun yerine ulaşması gerektiği yorumlarını sosyal medyada yapıyorlar. Yine mektubun başına bir şey gelirse, artık izleyici bu duruma bir daha inanmadığı gibi hikayenin sürekli tekrar etmesinden dolayı da isyan bayrağını kaldıracak gibi duruyor!

Bakalım gerçekten tahminler doğru çıkacak mı? Ancak o mektup bu sefer Yılmaz’a ulaşırsa, bambaşka bir savaş başlayacak gibi görünüyor!